maandag 4 januari 2016

2e enting

Vandaag was het tijd voor de tweede enting van de baby's. Had de afspraak lekker vroeg staan zodat we niemand voor ons hadden en we ook niet lang in de wachtkamer hoefde te wachten. Alle baby's inclusief mama Puk waren redelijk makkelijk in de bench te krijgen. Puk keek wel met argwanende ogen toen ik de bench op de bank had gezet. Hij stond tenslotte toch eerst op de grond, wat ben je van plan zag je haar al denken. Ja ja Puk je hebt het goed geraden, we gaan weer gezellig met z'n allen op stap.

Bij de dierenarts zijn alle baby's weer gewogen, gecheckt en hebben hun tweede prikje gehad. De dierenarts was heel erg tevreden over ze. Allemaal meer dan 400 gram in 3 weken groeien is ook niet mis maar ja wat wil je, ze vreten als bootwerkers. Vincy weegt 1,47 kg, Danté 1,45 kg en Dunja 1,24 kg. Echt super gewichten moet ik zeggen. Voor de rest dus ook allemaal helemaal oké bevonden. Mochten ze allemaal weer de bench in en hop naar huis. 

Daar aangekomen was het natuurlijk weer tijd voor het drukke ren uurtje nadat ik ze een klein hapje had gegeven. Vanochtend heb ik ze namelijk niet teveel gegeven, je weet tenslotte nooit of ze wagenziek worden met een te volle maag. Nu op naar 24 januari wanneer ze met z'n drieën mee mogen naar Houten, er is dan een show waar ze zijn ingeschreven voor de nestklasse. Dunja heb ik ook nog apart ingeschreven in de 3-6 maanden klasse.

De week na de show is het dan tijd om afscheid te gaan nemen van de mannen, pfff moet daar nog even niet aan denken, gelukkig hebben we nog 4 weken om volop van die doerakken te genieten en laten we dat dan ook maar doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten