dinsdag 26 mei 2015

Lang weekend

We hebben wederom een lang weekend achter de rug. Druk bezig geweest in de tuin want het weer was er perfect voor. De aby's hebben meegeholpen met loungen, hun grootste hobby. Het nieuwe zitje is dan ook erg in trek, leg de kussens neer en hop de eerste hang-aby signaleer je binnen de kortste tijd. Als je even opstaat om wat te pakken, is je plekje ook zo ingenomen. 

Volgend weekend hebben de aby's weer geluk want ook dan een lang weekend, voor mij in ieder geval. Vrijdag staat wel de afspraak met Puk voor de snaptest. Ben ontzettend benieuwd hoe ze het doet. Moet voor Eem ook nog even een datum prikken dat hij naar de dierenarts mag voor zijn enting. Dan direct ook even bloed laten prikken om de waarden te checken van zijn nieren. Plassen kan hij gewoon thuis, nemen we dat ook mee voor de check. Denk dat er weinig mis is met de man want hij zit ontzettend goed in zijn vel. Gisteravond was hij weer eens aan het meisjes pesten. Eerst zat hij achter Yana aan, daarna was Vanna de klos. Hij mag dat natuurlijk niet, maar het laat wel zien dat hij zich toppie voelt.

Vanna lijkt weer wat minder te gaan, zie het hoe ze zich gedraagt. Ze krijgt gewoon twee keer per dag laxeerzout, toiletgang blijft goed gaan maar ik zie gewoon dat ze zich niet 100% voelt. Het blijft lastig met haar.