woensdag 28 maart 2012

Dit keer een oproep op mijn blog, op 22 maart jongstleden is er een blauwe abessijn gevonden in Zeist/Driebergen. Wel gechipped maar niet op naam gezet dus wie zijn baasje is, is onbekend. Ook geen melding gekomen dat iemand zijn/haar blauwe aby mist. Daarom hierbij ook een oproep:

Wie is zijn/haar blauwe abessijn kater (gekastreerd) kwijtgeraakt in Zeist/Driebergen? Hij is 1 รก 2 jaar. Voor meer info kunt u met mij contact opnemen, ik kan u dan in contact laten komen met de vinder van dit lieve knulletje.

maandag 26 maart 2012

Wat was het toch weer een heerlijk weekend, zo ontzettend genoten van de zon. Ook de aby's hebben genoten van het mooie weer en hebben veel tijd buiten in de tuin doorgebracht. Puk had zich tussen de klimopplanten gepropt. Heb er een foto van bijgevoegd. Eem lag net als Vanna op de luierstoelen achter in de tuin en Yana? Die lag op de vlonder.





Zondagmiddag zijn we op bezoek geweest bij Aisja en April en oh wat zijn die meiden toch al groot geworden. En zo ontzettend lief. Als je tegen ze praat, gaan die staartjes al de lucht in. Het zijn echt heerlijke meiden en volgens mij hebben ze daar al aardig hun plekje gevonden. Voor ons fijn om te zien want tja het zijn toch nog een beetje je kleine (b)aby's. Natuurlijk het fototoestel mee om foto's te maken van het spul. Hier een kleine selectie van de gemaakte foto's.

April

Aisja

Jazz (surogaatpapa voor de rooie rakkers)