vrijdag 14 september 2012



Hierbij de eerste foto van onze Puk met de voedseltoren. Ik ga proberen om ook de rest op de foto te zetten tijdens het rommelen met de voedseltoren

De uitslag van Vanna is binnen, haar darmhuishouding is niet in balans. I.p.v. een gezonde en evenwichtige darmflora heeft zij dus te weinig bacteriƫn ronddwalen in haar darmen. Om dit te verhelpen, heeft ze nu probiotica gekregen. Deze moet gaan zorgen voor het herstel van haar darmflora. Na het weekend moeten we al resultaat zien. Ontzettend benieuwd of we inderdaad na het weekend resultaat hebben. Ze is in ieder geval heel erg blij met haar medicijnen want ze vind ze heerlijk. Het is een pasta die eigenlijk voor honden is bedoeld maar ook met succes bij katten wordt gegeven. Wordt dus vervolgd......

donderdag 13 september 2012

Sinds afgelopen dinsdag hebben we dan eindelijk een voedseltoren. En wat vinden de aby's hem leuk zeg. Wat is een voedseltoren eigenlijk? Het is een soort voedertoren waarbij ze met hun poot de brokjes eruit moeten krijgen. Dit betekend dat ze niet kunnen schrokken maar dat ze hun hersentjes moeten gebruiken om ze eruit te krijgen.
 
Vanna is er een natuur talentje in, verbaasd me niets hoor want de brokkenbal is bij haar ook helemaal top. Ook Eem lukt het aardig en zelfs Puk brengt het er goed van af. En Yana? Tja die is liever lui dan moe, werken voor haar brokken vind ze eigenlijk maar helemaal niets! Als we het brokkengooispel doen dan staat madam bij mij zodat ze niet hoeft te rennen. Het spelletje wat we spelen is in het kort dat ik brokjes per stuk over de grond heen gooi en alle aby's erachteraan gaan om hem te vangen en op te eten.
 
Yana gaat dus gewoon bij mij staan en rent geen enkele centimer. Dit doet ze ook deels met de voedseltoren. Ze kijkt wat beledigt dat ze aan de slag moet maar op dit moment is de trek groter dan het lui zijn dus ze is heerlijk bezig.