vrijdag 9 oktober 2015

De laatste loodjes

Het begint nu echt op te schieten voor Puk, nog een kleine week en dan komen de baby's ter wereld. Puk is iedere dag druk bezig met het restylen van de werpkist en natuurlijk krijgt ze ook diverse keren per dag eten, net zoals Eem. Gisteravond lag ze naast me op de bank en zag ik de baby's voetballen. Zo leuk om te zien. 

We hebben de kachel alvast aangezet om het huis lekker warm te krijgen voor als de baby's geboren zijn. Dit weekend ook de krabpaal verhuizen want die mag mee met de andere zodat ze nog lekker daarin kunnen liggen. Puk en de baby's mogen toch geen gebruik maken van de paal, tijd om alles even om te gooien. Denk dat Yaantje het wel zal waarderen, die vind het heerlijk om hoog en droog in de paal te liggen. Eem vermaakt zich waarschijnlijk wel in de keuken, zijn mand staat er en het eten komt er vandaan dus wat hem betreft win win situatie.

Zelf heb ik eerst zondag nog een hele drukke dag in wassenaar. De teller voor de special van de somali en abessijn is uitgekomen op 87 somaby's. Wat een mooi aantal. Voor mij als inkoper van de prijzen en goodiebags wel een flinke klus maar alles staat klaar, ingepakt en wel. Alleen nu nog de uitdaging om alles in de auto te krijgen maar dat gaat wel goed komen. Neem de auto van Martien mee en Martien? Die mag gezellig bij de aby's blijven en Puk in de gaten houden. Ze is pas uitgerekend op de dinsdag maar je weet maar nooit. Enige wat hij hoeft te doen is de rest in veiligheid brengen en dan vooral zich er NIET mee bemoeien. Puk houdt daar namelijk niet van. Nu kan ze geen genoeg van je krijgen, als het gaat beginnen moet je even meelopen naar de kist maar dan is het toch echt aan haar zelf en bemoeien we ons er maar niet mee want madammeke wil dat gewoon niet. En Puk's wil is wet nietwaar?

maandag 5 oktober 2015

Fotosessie

Afgelopen vrijdag was het zover, de hele familie mocht op de foto. En wauw wat was ik trots op ze, ze zijn zo lief en makkelijk. Alleen Puk keek wat moeilijk, tja het is echt niet makkelijk om met je dikke buik op de foto moeten. Madam begint nu zo ontzettend de breedte in te gaan. Recht zitten is lastig, het liefste legt ze haar buik neer zodat het niet zo zwaar is. Ze had geluk want er lag een bontje op en die lag heerlijk zacht. Onze Vanna was uiteindelijk het echte fotomodelletje. Wauw wat staat die meid toch prachtig op de foto. Meestal is dat al het geval maar nu op zo'n mooie statiefoto moet ik zeggen dat ze nog steeds een prachtige schoonheid is en dat je haar toch echt niet de bijna 12 jaar geeft die ze bijna is.

En dan natuurlijk het eindresultaat, foto's gemaakt door M. Ruizenveld

Yaantje 

Puk

Eem

Vanna