dinsdag 8 maart 2016

Zijn gangetje

Iedere dag zijn we nog steeds verbaasd hoe Vanna reageert op Dunja. We hebben altijd gedacht dat die het niet leuk zou vinden maar van de week zagen we zelfs dat Vanna en Dunja achter elkaar aan aan het rennen waren. Ook Yaantje is lekker druk aan het worden, ze komt zelfs van haar kachel af als ik de speelhengel pak. 

De enige die het niet leuk vind, is Puk. Ze is de laatste tijd wat chagrijnig, helemaal niets voor Puk. Ik heb haar dan ook maar even op de Zylkene gezet. Denk dat ze even moet wennen aan het feit dat ze niet meer de benjamin is, lees daarmee heel veel aandacht opeist. Daarnaast zal het ontbreken van Eem ook wel kunnen schelen. Ze was natuurlijk moeder toen Eem is weggevallen, andere bezigheden en tja ze vond Eem wel heel lief. Eigenlijk alle dames vonden hem aardig en probeerden altijd in het goeie blaadje bij hem de komen.

Binnenkort gaat Puk onder het mes, dan kan ze daarna helemaal tot rust komen. Haar achterpoten zijn weer netjes voorzien van haren, hormonen zijn nu redelijk rustig doordat ze de pil krijgt. Ach het komt wel goed met onze bruintje beer, ze mag i.i.g iedere ochtend even lekker gezellig bij mij in bed liggen als Martien al opgestaan is. Merk dat ze dat heerlijk vind.