vrijdag 5 april 2013

Het gaat steeds mooier weer worden en als ons spul zit al telkens verlangend naar buiten te kijken. Ze mogen wel naar buiten in onze afgezette tuin maar meestal hebben ze het toch snel bekeken. Ze verlangen denk ik net zoals wij naar een heerlijk zonnetje.
 
Ondertussen zijn we nog steeds druk bezig met alle plannen voor de tuin. Zoals het er nu uitziet, kan het allemaal redelijk snel gebeuren. Gelukkig hoeft het hek niet weg en kan de afzetting die op de schutting zit voor de aby's gewoon blijven zitten. Dat betekend dat ze tijdens de werkzaamheden in de tuin gewoon naar buiten kunnen. Natuurlijk niet als de hoveniers bezig zijn want aby's hebben een talent om in de weg te lopen. Daarnaast moet er wel het e.e.a. aangevoerd worden en daarvoor de deur om de tuin uit te komen ook open.
 
Ben wel heel erg benieuwd wat ze ervan gaan vinden, net zoals wij zelf natuurlijk. Er komt ook een klein stukje gras in maar spijtig voor de aby's, kunstgras want echt gras gaat het niet overleven in onze tuin. Ach ze kunnen er wel heerlijk liggen als ze willen.

Nog steeds gaat het met de huid van Eem super, de wond op zijn schouder heeft nog maar sumier wat korstjes. We wachten nog wel even totdat er ook weer haartjes opkomen en dan mag het vestje wat hij aanheeft aan de wilgen. Puk is in de tussentijd ook weer lekker voller geworden, ze is dan ook aan de pil wat voor ons allemaal een zegen is. Alhoewel, ze nu wel aan een ding denkt en dat is ETEN. Ze is ook zo ontzettend slim dat ze gewoon weet wanneer ik vers vlees in de koelkast heb liggen voor haar.  Ze is dan ontzettend lief en een plakpoes die je geen seconde alleen laat.
 
Vanna heeft ondertussen toch nog wel eens last van haar darmen. Het blijft toch een stressdame die te lang wacht met naar de bak gaan en daardoor lastiger haar ontlasting kwijt kan. Zal wel schelen als ze straks weer naar buiten kan, dat vind ze heerlijk en geeft haar lekker wat te doen.