woensdag 2 februari 2011

de laatste daagjes

Het is alweer woensdag en het weekend komt dichterbij. Dan gaan onze pukken het huis verlaten, wat zal het dan rustig worden zeg. Momenteel zijn ze met z'n drieeën druk aan het rondrennen en spelen met alles wat ze tegenkomen. Ook Vièra doet weer mee want die vind dit natuurlijk helemaal toppie.
Vanna ligt ook weer gezellig in de huiskamer op de kachel, s nachts mag ze samen met Vièra op de slaapkamer en ook overdag als we er niet zijn, laten we ze nog niet apart bij elkaar. Vanacht lagen
ze echt weer heerlijk bij mij. Vièra onder het dekbed, tegen mij aan. Het is echt een koukleumpje en
Vanna had zich op het dekbed tegen mijn benen aangeplakt. Toen ik 's morgens wakker werd, lag ik wederom half buiten bed, weggeduwd door Vanna. Heerlijk toch die aby's nietwaar?

Straks weer even de boekjes afmaken die met de kleintjes meegaan. Heb hun gewichten in een mooi staatje gezet zodat je heel mooi kunt zien hoe ze zijn gegroeid. Nu nog even noteren wanneer ze hun wormenkuurtjes hebben gehad en allerlei andere dingen, stamboek even mailen want de stambomen laten dit keer wel erg lang op zich wachten. Tot slot de laatste foto's maken deze dagen en dan alles op een cd branden zodat ook de nieuwe eigenaren nog terug kunnen kijken naar de jeugdfoto's van hun toekomstig grut.

maandag 31 januari 2011

Wat een rust op dit moment in huis. De pukken slapen nl. en dat betekend eindelijk rust. Ze zijn nl. ontzettend druk en worden met de dag grotere draken. Vièra doet gezellig mee want hoe meer er gerend en gekeet wordt, hoe leuker ze dat vind. Wij hadden altijd al in gedachten dat het leuk zou zijn als Vièra met de kleintjes zou gaan spelen en dan is het natuurlijk leuk als dat dan ook uitkomt.

Dit weekend waren ze alleen maar aan het rondrennen door het huis en probeer ze dan maar tegen te houden, net een kudde olifanten die gewoon doorrennen. Ze zitten overal maar dan ook overal als je niet uitkijkt. De slaapkamer is normaliter afgesloten voor ze maar ja gesloten deuren zijn juist heel erg interessant voor die kleintjes. Ze rennen gewoon met z'n alleen op de deur af en tja probeer dan maar eens drie van die draken tegen te houden.

Dit weekend ben ik ook nog even naar de veemarkthallen geweest want daar was de Neocat show. Ons fokje Indy was daar aanwezig met haar zoon Algebar. Natuurlijk wilden we die even gaan bekijken en oh wat een schatje is dat ventje toch. Leuk om te zien dat ook Indy als een hele mooie meid is uitgegroeid. Ze heeft wel wat weg van haar mams Vanna.

Nu nog een paar dagen lekker genieten van de kleintjes, de laatste hand leggen aan hun boekje wat ze meekrijgen waarin al hun gegevens staan en natuurlijk een cd met alle foto's van de kleintjes.