woensdag 5 januari 2011

Weer eens een berichtje

Het is alweer even geleden dat we hier een berichtje geplaatst hebben maar het zijn drukke tijden geweest. Luigi was met kerst ziek en tja omdat het een virus was, volgden natuurlijk Levi en Luna ook. Maar gelukkig zijn ze nu allemaal alweer grotendeels opgeknapt. Ze moeten nog wel een paar daagjes antibiotica hebben, hele opgave want ze mogen klein zijn maar als ze iets niet willen dan...........................

Sinds gisteravond hebben ze ook het hele huis tot hun beschikking. Levi had nl. exact gezien hoe je uit de huiskamer moest komen (hij leert snel van de grote) en tja hij was dus niet meer in de huiskamer te houden. Ze rennen nu dus door de gang, de keuken de badkamer en natuurlijk ook in de huiskamer. Wat een ontzettende pret hebben ze.

Vandaag kwam ik thuis uit het werk en werd verwelkomt door een kerstboom die het loodje had gelegd. Hij was vakkkundig door de kids onderuit gehaald, de versiering was alvast verwijderd en het is ze zelfs gelukt om een plastic piek kapot te maken. Ik zeg nooit meer dat plastic niet kan breken.

We laten echter de kerstboom toch nog maar even staan, Martien zegt tegen mij dat ze beter die kunnen slopen dan de rest van het huis. Mmm heeft ie wel gelijk in. Vandaag wel een hekje bij de voordeur gezet want de eerst hummel was ons portiek al in gehobbelt. Ze zijn echt veel sneller dan dat je denk.

Volgende week hopen we ze alsnog hun eerste enting te kunnen gaan geven want doordat ze ziek waren, konden ze helaas niet eerder hun prikje halen. Ze moeten eerst helemaal beter zijn maar volgende week is
het denk ik zover. Kunnen ze direct gechipt worden. De tweede enting volgt dan 3 weken later en dan??? Snik dan is het tijd dat ze op eigen pootjes gaan staan bij hun nieuwe baasjes. Zal hier wel weer wennen zijn dat het rustig is, dat je rustig achter je pc kan zitten zonder dat er 3 van die kleuters overheen rennen waardoor je pc bijna crasht. Je pc wordt er niet echt blij van.