vrijdag 26 april 2013

Vandaag is het dan zover, de nieuwe beplanting gaat de tuin in. De aby's vinden het allemaal wel erg spannend, tenslotte zijn wij met regelmaat bezig in de tuin en vooral Vanna vindt het heerlijk om toe te kijken. De nieuwe plantenbak is een echt succesnummer, hier kun je als aby heerlijk op zitten en de boel overzien.
 
Het stroomdraad is even voor de time beiing van de schutting af i.v.m. het beitsen van de schutting. Gelukkig zijn ze niet zo van het ontsnappen en daarnaast houden we ze goed in de gaten. Dit weekend gaat het laatste stuk in de beits en kunnen we ook het draad weer gaan bevestigen. Zit toch wat rustiger voor ons.
 
Verdi zal ook wel blij zijn want de tuin van mijn ouders komt ook vandaag af. Ook daar kan het stroom er weer op en kan de man weer lekker buiten spelen. Verdi is er flink chagie van dat hij niet iedere ochtend zijn rondje tuin kan doen. Heel benieuwd hoe hij reageert op de totaal veranderde tuin. Denk dat hij helemaal verbaasd is. Britt is nog niet zoveel in de tuin geweest dus voor haar zal het wel helemaal spannend zijn.