dinsdag 6 januari 2015

Druk

Zondag was het lamlendige bij C-Jay weer voorbij en at het manneke weer hartstikke goed. Omdat hij een dagje niet had gegeten toch maar even recovery-pap voor hem gemaakt. Hier zit extra voeding in waardoor hij weer snel het oude ventje was. Nou en wat werd de pap door C-Jay gewaardeerd. Broer en zus hadden er ook wel trek in maar zij mochten alleen de lepel aflikken, uh lees veel gegrom naar elkaar want de pap was wel heel erg lekker. 

Gisteren was alles weer helemaal vanouds en rende ze allemaal als een gek rond en hebben zo ongeveer alles gedaan wat niet mag. Daarna natuurlijk weer lekker op schoot liggen om uit te rusten. Casimir ongeveer in mijn laptop, tja die geven warmte af dus wat is er prettiger, lekker op schoot met een extra kachel. Ook C-Jay en Chanel lagen lekker bij me te slapen. 

Gisteravond heb ik ze allemaal nog wat van die lekkere pap gegeven, nou dat zat er echt zo in. Tja het zakje moet toch op want bewaren kan ik het niet onbeperkt dus daarom staat er ook vanavond nog een maaltje pap op het menu en dan is het klaar.

Ondertussen is het aftellen begonnen. A.s. vrijdagavond gaan C-Jay en Casimir verhuizen naar hun nieuwe personeel. Gloeps dat zal ontzettend slikken worden want wat ben ik dol op het kleine spul. Daarnaast is het ook ontzettend spannend hoe de mannen het gaan vinden. Casimir is een redelijke dappere kerel, C-Jay meer afwachtend. Deze week hun tasje met spulletjes klaarmaken die mee gaan met ze om ze zo een zo goed mogelijke verhuizing te geven. Zaterdagochtend gaan we dan met onze kleine meid op stap. Zij gaat wat verder weg wonen maar ook daar wordt er vol smart op haar gewacht. Haar speelvriendin woont er reeds een paar weekjes en nu dan de kleine Chanel. Ook dit meisje gaan we zo ontzettend missen, het is naast een heel mooi meisje ook een heel lief klein babbelkontje. Net haar moeder. 

Maar gelukkig hebben we nog lekker een paar daagjes met ze en we gaan die paar dagen nog heerlijk genieten van ze.