vrijdag 10 december 2010

Foto's

 Luna de la Primavera

Heaven's Brit'tah vd Ravottersgaarde oftewel Yana

Luigi de la Primavera

Levi de la Primavera

zieke Luigi

Het is weer even geleden dat er een berichtje geplaatst is maar deze week had ik het druk met de studie en de zieke Luigi. Ja ja onze kleine knul was ziek. Zondag hadden ze een wormenkuur gehad en maandag begon hij prompt te spugen. Nou is het een klein ventje dus dan is het toch oppassen dat hij niet uitdroogt.

Maandagavond dus met de hele bende naar de dierenarts om ze allemaal te laten controleren. Omdat het zo koud is, had ik de reisbench goed ingepakt met dekens zodat ze geen kou konden vatten.

Bij de dierenarts bleek inderdaad dat Luigi al een beetje uitgedroogt was dus hij heeft een infuusje gehad, prikje tegen het spugen. De andere hadden nergens last van dus we konden weer naar huis. Luigi had ook nog medicijnen gehad tegen het spugen, 1 uur voor het eten ingeven via een spuitje in z'n bekkie.

Helaas begon hij de volgende ochtend weer te spugen dus weer gebeld en wederom richting dierenarts met hem. Nu mochten ze broertje en zusje thuisblijven. Hij kreeg weer een injectie tegen het spugen en toen was het weer huiswaartst. Nou en daarna is het alleen maar vooruit gegaan met de knul. Hij vreet weer als een bootwerker, doet weer alles wat niet mag en is alweer van de medicijnen af.

Achteraf denk ik dat hij last heeft gekregen door de wormenkuur, volgende keer maar een ander merk nemen.

Voor de rest groeien ze nog steeds als kool, gaan ze richting 700 gram en doen alles wat niet mag. Vreten als bootwerkers en tja zijn gewoon lekker druk. Zijn altijd in de buurt te vinden, nu zit Levi gezellig naast me om te helpen met de computer. En een hulp is ie;-))

Deze week ook weer veel foto's gemaakt van het grut, ga ze vandaag of morgen even van de camera afhalen en dan natuurlijk hier en op de website plaatsen.

maandag 6 december 2010

zomaar

Gisteravond was het weer zover, alle hummels zijn weer ontwormt nadat ze even gewogen waren. De kerels zijn de 600 gram reeds gepasseerd en Luna gaat richting de 600 gram. Voor de rest doen ze alles wat niet mag, denk je soms van, pff pas eens op jullie doen wel heel erg eng maar ja dat zal wel bij het leerproces horen.

Net heb ik de huiskamer weer eens geveegd, natuurlijk sprong Levi als een gek om me heen want hij vindt de bezem helemaal het einde. Net een kangaroe zoals hij heen en weer springt om de bezem te vangen. Ook Luigi ging wat meehelpen. Luna lag op dat moment heerlijk te slapen, die was toen de mannen aan het slapen waren druk bezig geweest.

Mmm zie net dat Luigi zijn speelmuis in de speelgoeddoos heeft gegooid, gaan we het dan toch eens meemaken dat een aby zijn eigen speelgoed opruimt? Of is het puur toeval? Laten we hopen het eerste, zou wel helemaal te gek zijn. Speelgoed begint nu wel in te komen, eerst keken ze er niet naar om maar nu ligt de hele kamer vol met allerlei muisjes en Beesies. Ja ja het ergste in Vanna's leven is gebeurd, ook de kleintjes vinden Beesies leuk........

Deze week ga ik ook weer eens een fotosessie met de pukken in plannen. Kijken of het lukt om ze alle drie op een rij te krijgen. Zodra er weer wat nieuwe foto's zijn, zullen ze natuurlijk hier weer op komen. Nu ga ik weer stoppen voor vandaag, zie Levi richting computer komen dus dan is het oppassen geblazen want computers hebben en of andere aantrekkingskracht bij ze en dan komt er hier op de blog wel erg vreemde tekst te staan.