vrijdag 26 februari 2016

Van alles en nog wat

Het gaat momenteel heerlijk zijn gangetje thuis. De kleine meid groeit als kool en zorgt voor genoeg roerigheid in huis. Iedere dag spelen we natuurlijk even en dat vinden ook de andere heel erg leuk. De hengelstok is erg in bij alle dames alleen is het lastig voor ze om er ook mee te spelen, Doetje is zo ontzettend snel en een soort bulldozer die gewoon erop springt, andere kat of niet.

Ook de normale rituelen komen weer terug. Iedere ochtend is het weer tijd voor Puk en mij om te knuffelen. Puk gaat dan altijd op het bed staan en dan is het quality tijd voor haar. Soms wel lastig met Doetje want die komt er heel hard spinnend bij staan maar helaas voor haar, dan is het toch even ons momentje.

Morgen beloofd het ook weer lekker weer te worden, denk tijd om maar eens in de tuin aan de slag te gaan. Kunnen de dames meehelpen alhoewel de enige die zich laat zien, Doetje is. Die vind de tuin werelds, de andere dames komen alleen even gras knagen om daarna weer lekker binnen op de kachel te gaan liggen. Tja ze houden meer van de zon, vooral Puk. Dat is een echte zonaanbidster. 

Zondag is het dan weer tijd voor Doetje om met mij mee te gaan naar de show. In Heinenoord is een somali en abessijnen special waarvoor wij ons hebben ingeschreven. Ze zit nog steeds in de jeugdklasse 3-6 maanden. In april gaat ze dan nog een keertje mee, wederom jeugdklasse alleen 6-10 maanden. In september gaat het echte werk beginnen en kan ze voor de punten gaan. Vind het wel weer leuk om wat shows te lopen en de meid is daarnaast heel relaxt en een plaatje om te zien dus ach dat wordt weer wat zondagen opofferen om te showen.

dinsdag 23 februari 2016

Weer online

Het was even rustig op de blog en ook met de website vanwege problemen met onze provider. Op een of andere manier werden niet alle pagina's ge-update. Bij nader onderzoek bleek wel dat onze provider geen webruimte meer ondersteunde, oude klanten konden er nog wel gebruik van blijven maken. Ja natuurlijk alleen werkte het dus niet meer zoals wij wilden. 

Het hele weekend ben ik bezig geweest met onze NAS waarmee je ook zelf je website moet kunnen hosten. Zo gezegd zo gedaan? Niet echt maar na een update en wat aanpassingen, is het me dus gelukt om mijn site online te krijgen en werkt hij weer.

Iedereen kan weer genieten van onze aby's en hun verhalen en natuurlijk alle foto's die we maken.