zaterdag 28 januari 2012

vrijdag was het wederom een druk dagje zowel voor mij als voor de aby's. Eerst de kamer maar eens flink onder handen genomen. Daarna had ik een vergadering thuis van de VvE, nou we hebben geweten dat de aby,s het wel erg gezellig vonden. Eem had zijn gekke renuurtje dus rakelings iedereen. daarna begon hij zich nog meer met de vergadering te bemoeien.Wat een wijsneus, zat ie daar op de leuning van de stoel in de kring. Ook yana vond het helemaal top, was alleen maar mensen aan het lastig vallen met neusjes geven, als ze dat in haar koppie heeft, is ze niet meer te stoppen.

Vandaag was het het feestje van puk.Ik was druk met het verven van de keuken. Omdat he de muren waren, mocht puk erbij zitten. Madam wil zich overal mee bemoeien. Alles ging goed totdat ze oo de venstbank ging staan. Lag een druppel verf en ja hoor puk ging er precies instaan met een pootje. Gevolg het hele huis was voorzien van een spoor puk-pootje. Snel erachtaan om schoon te maken. Gelukkig was de verf snel opgdroogt en gaf ze niet meer af. Haar pootje is nog wel wit maar dat slijt wel.

zondag 22 januari 2012

het is even rustig geweest op de blog, het was druk met school en werkperikelen. Maar nu het wat rustiger is natuurlijk weer tijd om wat over het spul te schrijven. Het is op dit moment weer een serene rust. Vanna ligt bij martien op de bank, heerlijk onder de deken. Eem ligt natuurlijk weer in de iglomand, zijn domein. Yana heeft het andere mandje in de vensterbank ingepikt en Puk? Die ligt op de krabpaal onder een dekentje verstopt. Ze vind het heerlijk om ergens onder te liggen. 

Puk en yana zijn door de pil erg van t eten geworden, alles jatten ze en maken ze open. Vooral puk, pff pas had ze gewoon een zak chips opengeknaagd. Durf niets meer neer te zetten terwijl dat normaal altijd kon. Leer ik wel weer opruimen maar martien wil het nog wel eens vergeten wat die aby's aardig waarderen....