maandag 20 juli 2015

Vakantie

Het was even een tijdje rustig op onze weblog, dit i.v.m. onze vakantie. Martien en ik hadden 16 dagen Noorwegen voor de boeg. Natuurlijk hadden we ook voor onze aby's een goede vakantie geregeld, in eigen huis. Ieder jaar wordt er voor ze gezorgd door mijn moeder/zus en de ouders van Martien die lekker in ons huis komen. Voor de aby's zalig, lekker in eigen huis en gezelschap want daar houden ze zeker van. 

Eem moest nog wel een paar dagen zijn antibiotica hebben dus onze oppas moest hem zijn tabletje geven. Hij is gelukkig niet moeilijk maar op het einde begreep ik wel dat hij toch wat lastiger werd. Qua eten hebben ze het allemaal super gedaan, Eem is flink verwend en ook lekker aangekomen. Denk dat de 4 kg (ons einddoel) aardig in zicht komt. Puk heeft zich ook heel erg netjes gedragen en is niet krols geworden tijdens onze vakantie. Op dit moment zijn we in afwachting tot want madam mag nu krols worden maar ja dat doen ze dan natuurlijk niet.

Het laatste weekje van onze vakantie waren we nog lekker een paar dagen thuis. Nog even genieten van het mooie weer en natuurlijk ook van onze haarbollen. Haarbollen waren ze by the way wel pfff wat een haren hadden ze zeg. Ben dan ook direct begonnen met het borstelen. Was achteraf misschien niet zo handig want de dames wilden graag allemaal even wat extra aandacht van mij zo na de vakantie en tja als je ze dan ook nog gaat borstelen dan wordt het nog erger. Lees dat Yana en Vanna altijd geborsteld willen worden en elkaar bijna wegduwen. Zo ook dit keer maar nu waren ze wat assertiever, lees dat ze naar elkaar begonnen te meppen. Tja en Puk dacht toen er eentje wegrende, hé daar vallen klappen, zal ik me daar even mee gaan bemoeien. Martien stond gelukkig binnen en kon de dweil ertussen houden waarna de gemoederen weer wat gerustgesteld waren.

Tja die dames kunnen soms onderling lekker kissebissen. Zal straks bij het nestje van Puk ook wel weer gebeuren, Puk wil de eerste 5 á 6 weken geen andere katten bij haar kids dus ..............