zondag 1 april 2012

Vanochtend hebben we heerlijk met de aby's in bed gelegen. Gewoon een luie zondag en na het voeren van het spul, mochten ze lekker bij ons liggen. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd want op een gegeven moment lagen er drie aby's in ons bed. Ieder had een voor zichzelf mooi plekje veroverd.

Daarna was het tijd om het huis op te ruimen, was te doen etc. Yana werd er helemaal druk van en huppelde als een soort kangaroo door het huis. Ze wordt helemaal druk als we gaan opruimen en omdat ze niet als een elegante kat kan rondrennen, lijkt het net alsof we een kangaroo in huis hebben met haar staartje kaarsrecht in de lucht.

Vanna had van Martien een mooi plekje buiten in de zon gekregen. Je zou denken, die is daar heel dankbaar voor maar nee hoor, ze ging daarna ergens anders liggen. Geen zin om op een kussen te liggen. Ook Eem was ontzettend druk aan het rondrennen. Hij is momenteel super in conditie, ziet er heel goed uit en dat voor zijn bijna 11 jaar. Puk was alleen maar in de keuken te vinden want ze wist dat ik kippenekjes uit de vriezer had gehaald en dat die in de koelkast liggen om te ontdooien. Puk heeft op dat punt een super geheugen, die weet gewoon dat ze er liggen en gaat niet weg voordat ze ze gehad heeft.

Via de mail hebben we ook weer allerlei foto's van Aiko en Ami gehad, pfff wat worden ze groot en ze zien er hartstikke goed uit. Gaan ook binnenkort daar kijken, heerlijk om deze twee apen ook weer te zien. Vonden het bezoek bij April en Aisja ook al zo leuk, gewoon om te zien hoe gelukkig ze hun personeel maken ondanks al de streken die ze uithalen.

Dinsdagavond ga ik op bezoek bij Madiba, de eventuele toekomstige lover van Puk. Is direct een gezellig kletsavondje want het personeel ken ik dus ook weer bijkletsen.