zondag 3 april 2011

Het was een lekker druk weekend. Vrijdag ben ik de kippennekjes gaan halen voor de dames en tevens heb ik even een kort bezoekje gebracht aan Luigi en Levi. Oh wat zijn die jongens toch ontzettend gegroeid. Ze zijn dan ook alweer 5 maandjes, wat gaat de tijd toch snel. Zie die grote Luigi nog als kleine knul onze schemerlamp in springen. En Levi heerlijk bij me in de nek kruipen om daar heerlijk te gaan slapen. Ze hebben het ontzettend naar hun zin bij hun nieuwe personeel en hun nieuwe personeel?? Die zijn zeer zeker besmet met het aby-virus.

Zaterdag hebben de aby's ook bezoek gehad, ja ja het is niet dat wij bezoek krijgen. Die aby's hebben ook hun eigen bezoekers. Puk mag nl. medio juli naar de kater en eventueel geïnteresseerden komen graag van te voren alvast kijken naar die kleine meid. En dan zul je zien dat die kleine meid echt zoiets heeft van mmm ik ga gewoon lekker binnen in mijn mandje slapen, bezoek amuseert zich zelf wel. Gelukkig was Vanna weer zoals altijd heerlijk op dreef en heeft samen met Eem voor de entertainment gezorgd. Ook Yana heeft zich even nadrukkelijk laten zien maar Vanna was echt helemaal in topvorm.

Voor de rest zijn we verder gegaan met het verwijderen van het bamboe. Ja ja helaas voor onze aby's hebben we besloten de bamboe uit de tuin te verwijderen. Het ging aardig alle kanten op wat niet de bedoeling was dus nu gaan we daar lekker een zitje maken omheind met allerlei planten. Denk dat wij niet de enige zullen zijn die daar gaan genieten van het zonnetje. Denk dat er ook wat aby's langs zullen komen om lekker bij ons in het zonnetje plaats te nemen.

Dat was zaterdag ook al het geval. Het was 's morgens al zalig in de zon en ik had mijn dekentje lekker op de grond neergelegd. Heerlijk ff op mijn rug in de zon, Puk direct erbij. Lag ongeveer in mijn hoofd, ondertussen mijn haar aan het stylen. Ook de andere dames lagen op de deken erbij, Eem was op de kleine kliko in de zon gaan liggen. Mmm heerlijk even zo'n moment met z'n allen in de zon. Hopelijk volgen er deze zomer nog genoeg.