donderdag 19 juli 2012

Vandaag toch weer gebeld voor Yana, de meid had nog steeds last dus het kon niet anders
dan dat er of een ontsteking zat of iets anders was blijven steken. Moest ze toch langskomen en zou ze onder een roesje gebracht worden zodat ze konden kijken wat er aan de hand was.

Zo gezegd zo gedaan, omdat de hond van mijn zus ook moest, heeft zij Yana gebracht. In de loop van de middag belde de dierenarts, de boosdoener was gevonden, nl. een grasspriet. Deze was waarschijnlijk tijdens het uitspuigen de verkeerde kan op gegaan en blijven hangen in de neus. Tja die wilde daar niet meer weg dus met behulp van de dierenarts is deze alsnog verwijderd. Madam voelt zich direct een stuk prettiger. Ze loopt nu alweer lekker rond en heeft alweer wat gegeten.

Maira, de hond van mijn zus heeft het wat zwaarder. Ze had een zogenoemd bloedoor. Haar oor is opengemaakt, de bloeding gestelpt en alles weer dichtgemaakt. Het ziet er allemaal indrukwekkend uit. Ze heeft nu een mooie lampenkap die ze zeker 10 dagen moet omhouden want ze mag er niet aan zitten en vooral ook rust houden anders kan het weer fout gaan. Hele opgave voor zo'n druk ding maar op dit moment is ze nog onder invloed van de narcose dus dat gaat wel goed.

woensdag 18 juli 2012

Vandaag met Yaantje naar de dierenarts geweest, het lijkt alsof ze wat in haar keel heeft maar er was niets te zien. Ze heeft daarom een pijnstiller gehad om te zorgen dat het geen pijn meer doet, de hele boel was geïrriteerd maar helaas werkt het nog niet naar behoren.

Vanacht gaat ze daarom ook maar bij ons op de slaapkamer, mag ze lekker bij mij in bed liggen en kan ik het wat in de gaten houden. Zal ze wel lekker vinden want niets is heerlijkers dan gezellig bij het baasje in bed te liggen.

Ondertussen lijkt het alsof Puk wederom krols wordt, helaas moet ze nog wel wachten want de kater wacht nog op de testuitslagen. Er zat wat vertraging in maar ja daar heeft Puk geen boodschap aan, kleine aap. We hopen maar dat het nog even uitblijft en dat ze eind volgende week naar de kater zou kunnen. Dan gaat het allemaal spannend worden, kleine pukken die weer gaan komen.

maandag 16 juli 2012

Puk heeft het roesje goed overleefd, de kleine dramaqueen heeft wel de hele vrijdagmiddag bij mij rondgehangen. Ze heeft op een gegeven moment een paar keer een klein beetje eten gehad en dat ging helemaal goed. Toch wel blij dat ze het allemaal goed gedaan heeft en nu maar weer wachten totdat ze
krols wordt en naar de kater mag.