vrijdag 30 november 2012

Kleintjes!

Ja ja ze zijn geboren!! Puk is afgelopen maandag/dinsdag de trotse mamma geworden van  4 kleine aby-baby's. Ze begon maandag aan het begin van de avond en de eerste twee lagen binnen no time in de werpkist. Daarna was het helemaal rustig. Ben maar lekker op de bank gaan liggen en heerlijk in slaap gevallen. De volgende ochtend had madam de andere twee ook op de wereld gezet. Ja ja het is een heel onafhankelijk dametje als het op dit aankomt.
 
Dit keer een heel ander nest dan de vorige keer want het zijn twee wildkleur dames, een wildkleur heer en een sorrel heer. Dit nog even onder voorbehoud want het blijft altijd lastig te zien. Op beide dames zit al een optie maar voor de heren zoeken wij nog een heeeeel goed huisje, het liefste samen. Dat is zowel voor de heren als voor het nieuwe personeel het leukste. De band is dan zo ontzettend goed tussen beide. Dus ben je geïnteresseerd in de mannen? Mail gerust.
 
Tot nu toe groeit het spul zo ontzettend snel, pff pokok baby's. Puk doet het weer helemaal top en is veel relaxter dan de vorige keer. We hebben natuurlijk wel de rest apart zitten want daar is nog niet helemaal van gediend maar zoals ze zich nu gedraagt kunnen we zeker over een week of anderhalve week langzaam de rest weer erbij laten.

Vandaag zijn de eerste duidelijke foto's gemaakt van het grut en dit weekend zal ik nog verder aan de slag gaan.

zondag 25 november 2012

Het is nog steeds rustig bij Puk. Gisteren leek het alsof het ging beginnen maar ze houdt de spanning er nog steeds in. Vanavond ga ik bij haar en Yana slapen, Eem en Vanna gaan bij Martien. Maar kijken of er wat gaat gebeuren. Morgen tussendoor even langs de bende en dan halverwege de middag, gaat mijn moeder nog even kijken.

Het zijn in ieder geval levendige kleintjes, vandaag was het een ware voetbalwedstrijd in de buik van Puk. Ze ligt ook niet meer zo makkelijk, meestal languit of op haar zij. Kan me voorstellen dat het voor haar ook lekker is als ze uit haar buik zijn.