zaterdag 9 juli 2011

Puk is weer thuis!! Gisteravond ben ik haar in Almelo gaan ophalen. Wat zo hartverwarmend was, was
dat Puk me herkende! Ja ja ze hoorde mijn stem en reageerde direct op de Puk-manier. Voordat ze meeging, heeft ze wel heel lief Amarillo een dikke neus gegeven. Het was echt heel leuk om te zien dat ze hem wel helemaal oké vond. Ze lagen dan ook samen te slapen toen we naar ze toe gingen.

Thuis aangekomen, mocht ze gewoon weer bij de rest. Tja ze ruikt alleen wat naar kater dus de andere hadden wel zoiets van blaas blaas, je stinkt maar voor de rest niet. Vanna keek weer van grrr is ze weer, vond het wel goed dat ze uit logeren was. En Puk zelf, die wilde direct eten en dat heeft ze ook gehad. Denk dat ze het afgelopen week te druk heeft gehad met andere bezigheden;-) Nu gaan we spannend de weken tellen totdat we weten of madam in verwachting is en zo ja dan zullen ze 20 september geboren gaan worden. Wordt vervolgd......

woensdag 6 juli 2011

Gisteravond laat hebben we bericht vanuit Almelo ontvangen. Puk heeft het heel gezellig samen met Amarillo. De dame is reeds een aantal keren gedekt dus dat gaat spannend worden. Over 3 á 3,5 week kunnen we zien of Puk in verwachting is. Vandaag afgesproken dat ik Puk vrijdag weer ga ophalen. Lekker hoor dat ze er straks weer is. Volgens mij mist Yana haar wel, tenslotte zijn die twee veel samen en Puk zoekt haar altijd op.

Vanna daarintegen vind het helemaal geen probleem Die denkt ik heb nu lekker alle aandacht van het vrouwtje en hoef deze lekker niet te delen met Puk. Tenslotte is Puk een dame die weet wat ze wil en als een olifant doorstormt wat Vanna soms wat eng vind.

Vandaag hadden de thuisblijvers ook weer ontzettend veel geluk. Ik was vanwege een examen een groot deel van de dag lekker thuis. Natuurlijk wel aan het werk voor school maar toch de deuren konden lekker open dus het hele terras buiten lag vol met loungende aby's. Dat is zo ontzettend genieten als je ze allemaal zo lekker languit ziet liggen. Behalve natuurlijk als ze daarna vol stof en rommel naar binnen komen hobbelen. Pff heb je net het huis gedaan en stapt er een stoffige Vanna naar binnen. Denk dat ik ze maar eens moet leren om zich eerst uit te schudden.....

dinsdag 5 juli 2011

Puk is uit logeren! Gisteravond heb ik haar naar Almelo gebracht waar ze gezellig
een paar daagjes met Amarillo mag doorbrengen. Ik ben zo ontzettend benieuwd
hoe het de meid is vergaan afgelopen nacht. Tja je brengt toch je lieverd "even"
weg en draagt de zorgen over op iemand anders. Nou weet ik dat ze harstikke
goed voor haar zorgen maar ja toch.

Ze mocht toen ze aankwam direct met haar bench bij Amarillo. Mijnheer had het
al direct door dat er een leuke dame was gebracht maar de dame vond dat ie wel
wat rustig aan moest doen. Het spel van verleiden was begonnen voor Amarillo.
Katers weten precies hoe/wat, zo mooi hoe dat gaat.

Ik denk dat we haar vrijdag of zaterdag weer gaan ophalen, zal ze wel lekker
naar kater ruiken, mmm zal de rest thuis niet zo leuk vinden. Over de andere aby's
gesproken, die missen Puk volgens mij niet echt. Vanna haalt opgelucht adem, die
vervelende pestkop is weg. Tja Puk kan nu eenmaal heel goed lopen pesten, ff
langslopen, snel een tik geven of er bovenop springen en weer wegrennen. Eem
was alleen maar bezig met eten, eten en nog een eten. Maar mm ik denk dat hij al
wel 1 gram is afgevallen;-)

Yana vind het ook allemaal wel best, ze had lekker haar vleesje gehad en vond het
toch nog wat vroeg om op te staan. Dus rustig weer in het kastje met de aparatuur
teruggekropen. Is een warm plekje waar ze altijd slaapt. In de loop van de dag
krijg ik i.i.g. een berichtje vanuit Almelo hoe het gaat met Puk dus wacht vol smart......

Dan natuurlijk nog even een foto van de lover van Puk:


zondag 3 juli 2011

Gisteren heb ik de hele bende weer ontwormt en tevens even de nageltjes bijgeknipt. Eem voelde de bui al hangen en was er snel tussenuit gepiept. Helaas voor hem kon hij toch niet onderuit want dat ontwormingspilletje kreeg hij toch. Het viel me toen tevens op dat hij wel wat aan de mollige kant aan het worden is dus hij staat nu maar op dieeet. Eem is het er niet mee eens! Ik zal van de week even wat boontjes halen voor hem, haalt het hongergevoel wat weg en heeft hij toch wat te knabbelen.

Gisteren ook carnibest gehaald voor Yana en Puk, die vinden het heerlijk en het is voedzaam. Puk is telkens als ze krols is geweest, wat afgevallen. Denk dat Eem maar wat vet aan Puk moet geven. Nu we het toch over Puk hebben, madam is weer krols aan het worden. Ik ga dadelijk maar even de snaptest inscannen en doormailen naar de katereigenaar. Dan maar tevens aangeven dat ik verwacht deze week langs te komen met Puk. Gloeps begint nu wel spannend te worden hoor.