woensdag 27 februari 2013

Zo even de tijd genomen om weer een berichtje in de blog te plaatsen. Vrijdag was mijn vrije dag dus heerlijk het huis even schoongemaakt met mijn 4 kleine hulpjes. Ze worden steeds brutaler en hebben totaal geen angst voor de stofzuiger. Direct ook even een van de kleden van de bank in de was gegooid. Direct een ander erop gelegd want ze vonden die bank zonder kleed wel erg interessant. Nadat het huis weer helemaal schoon was, zijn we lekker met z'n alleen neergeploft. Kleintjes waren er duidelijk moe van geworden dus lekker met z'n allen op de bank uitrusten.
 
Door het spelen hadden ze wel weer een ontzettende eetlust gekregen, de bibi kipmix die ik voor ze uit de vriezer had gehaald ging dan ook schoon op. Niet de hele wordt gegeven hoor, vond 500gr toch wat veel:-) Ze zijn allemaal dol op de Bibi worsten, tja het ziet er ook goed uit moet ik zeggen. Balou probeert het onder je handen vandaan te jatten, hij wordt al een echte aby. Ook de rest is in de keuken te vinden want je wil het natuurlijk niet missen. Meelopen naar de kamer om te eten, is dan al helemaal geen probleem behalve dat je voorzichtig moet lopen. Ze rennen langs alle kanten om je heen, langs je heen etc.
 
Eem krijgt nog steeds zijn eend-variant i.v.m. zijn elliminatiedieet, we zitten bijna op één weekje en tot nu toe gaat het er nog wel in als koek. Hopelijk slaat het aan en heeft hij minder last anders moet hij toch naar de dierenarts om te laten testen waarvoor hij dan allergisch is.
 
De rest van het weekend was het druk met van alles en nog wat. Zondag op stap geweest voor de tuin want die willen we toch nog iets anders ingericht hebben. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de aby's die in de tuin lopen. Ben benieuwd als ze langskomen om het e.e.a. te inventariseren en een plan te maken.
 
Gisteravond stond in het teken van alle spulletjes voor Beau klaarmaken. Het kleine uh grote ventje gaat donderdagavond verhuizen naar zijn nieuwe personeel. Pff dit is altijd het minste deel van het hebben van een nestje, als de kleintjes het huis gaan verlaten. Ze zijn allemaal helemaal op mij ingespeeld, kennen mijn stem en luisteren al redelijk naar me (dat denk ik tenminste). Om ze dan één voor één te laten uitvliegen is toch ff slikken maar ze gaan het zeker allemaal goed doen. Ze zijn heel stabiel en allemaal goed aan de maat, uh eigenlijk best groot moet ik zeggen.