zaterdag 31 december 2011

En dan natuurlijk wat foto's van Aisja, April, Ami en Aiko bij hun nieuwe personeel:

Ami aan het helpen

Belastend materiaal van Aiko en Ami

Mandje vol siamezen en aby's

April (achter) en Aisja (voor)
Het is alweer de laatste dag van het jaar. Hier in Utrecht is het nog redelijk rustig met het vuurwerk en is er soms een knal te horen. De aby's geven er hier helemaal niets om. Heerlijk voor ons, hoeven we ons daar geen zorgen om te maken. Maar ja wij schenken er ook totaal geen aandacht aan, lekker radio aan en gewoon rommelen in huis.

Gisteravond heeft Martien het kastje met onze apparatuur lopen omgooien. Na afloop kwam Yana direct inspecteren want zij ligt altijd in het kastje bovenop de internetrouter. Nu staat alles helemaal anders en tja dat moet natuurlijk even goed bekeken worden. Ze heeft het wel direct door dat ze niet meer bij het linker deurtje moet zijn maar het rechter deurtje. Ze ligt nu dan ook weer bovenop de internetrouter. Of het goed is voor dat ding? Ik weet het niet maar ja hou zo'n blauwe aap maar eens tegen.

Puk is nog steeds krols en stalkt Eem met regelmaat. Die heeft zich maar snel teruggetrokken in zijn iglomandje, even bijslapen. Ook Vanna is rustig in slaap gevallen nadat ze weer druk bezig was met het rondlopen met beesies. Die verslaving is weer helemaal terug sinds de kleine pukken de deur uit zijn.

Over de kleine pukken gesproken, het gaat ontzettend goed met ze en dat doet mij veel goed. Ze zijn net zoals hier ondeugend, lief en druk. Gewoon echte kleine aby-kleuters. Ik heb ook allerlei foto's gehad die ik dadelijk ook even op de weblog zal zetten. Aisja en April zijn al de grootste maatjes met de twee siamezen in huis en alles ligt dan ook in elkaar en op elkaar in één mandje. Lijkt mij wat krapjes maar ach katten vinden het heerlijk om met z'n allen in een hoop te liggen.

Ook met Ami en Aiko gaat het super, die hebben het boom klimmen van hun moeder Puk en oom Verdi geerfd. Kerstversiering hoort ook niet thuis in zo'n boom dus alles is er netjes weer uitgehaald. Heerlijke verhalen gewoon. Pfff ben apetrots op die kleintjes maar ook op Puk die een ontzettend goede moeder is gebleken.

maandag 26 december 2011

Puk in de grashoek

Puk

Eem aan het poetsen

Yana

Vanna
Het weerbericht had voor de kerstdagen zon en een wolk voorspelt maar helaas. Als ik nu naar buitenkijk, zie ik alleen maar een sombere grijze wereld. De temperatuur valt echter niet tegen dus de aby's mogen lekker naar buiten als ze willen. Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Even de stroomdraad goed nagekeken en de stekker kon weer in het stopcontact. Vooral Puk vond het heerlijk, die was alleen maar buiten te vinden. Ook Yana zat alweer in haar geliefde hoekje op de wacht. Je weet tenslotte nooit of er een andere kat langskomt en tja dat mag niet van Yana. De fawnies hadden het weer snel bekeken en lagen binnen de kortste keren weer lekker binnen warm bij het kacheltje.

Nu ligt en loopt alles weer lekker binnen en heb ik de deur maar weer dichtgedaan. Vond het zelf ook wel wat koud worden en Puk en Yana waren er weer klaar mee. Wel nog even het fototoestel gepakt om een paar mooie foto's te schieten van Puk buiten. Het is zo'n schoonheid en een prachtdame om op de foto te zetten. Dadelijk maar weer even het toestel leeghalen. Staan ook nog foto's op van kleine Aiko en Ami en vrijdag heb ik nog een paar foto's van Eem van Vanna samen in het mandje gemaakt. Zal er weer eens een paar op de website plaatsen.