donderdag 13 januari 2011

vers vlees

Iedere ochtend is het een groot feest om alle aby's eten te geven. Zodra de huiskamerdeur opengaat, rent alles als een gek naar de keuken. Wij hebben ze nl. altijd 's nachts in de huiskamer zitten en niet dat ze rondlopen door het huis. Op dit moment met de kleintjes is dat helemaal handig want je struikelt anders in het donker zo over van die kleine drummels.

Vanmorgen was weer net zo'n dag als altijd. Levi was als eerste in de keuken voor het eten. Ik had alvast de schoteltjes met voer voor de volwassenen neergezet. De kleintjes eten nl.altijd in de huiskamer, anders rennen ze de hele tijd van het ene schoteltje naar het andere schoteltje om vooral maar niet te kort te komen. Als ze in de huiskamer eten, is het een stuk rustiger voor ze. Maar ja nu wilde ze eigenlijk de keuken niet meer verlaten.

Ik had gisteravond wat lamshart uit de vriezer gehaald voor Yana en Vièra maar ja blijkbaar vinden die hummels dat ook helemaal toppie. Eigen eten wat eigenlijk niet zo interessant meer. Ze hebben i.i.g. heerlijk zitten meesmullen met mams en halfzusje. Denk dat ik ze maar eens vaker wat vlees ga geven, leren ze direct
ook van alles eten. Niet dat ik daar bang voor hoef te zijn, want het zijn goede en gezonde eters! Niets mis mee.

woensdag 12 januari 2011

Deugnieten

Op dit moment kan ik even rustig achter mijn pc zitten. De kleintjes zijn achter in de kamer druk met elkaar aan het spelen. Nou ja kleintjes, de kids zijn alweer bijna 12 weken en de enting staat dan ook op de planning samen met het inbrengen van een chip. Ben ontzettend benieuwd hoe ze dat allemaal gaan vinden.

Ze zijn nu wel heel erg snel aan het groeien, alle kids zijn al de één kg over en zijn ontzettend druk, speels etc.etc. Levi is de echte knuffel van het gezelschap, hij vindt het heerlijk om in je nek als bontkraagje te functioneren, onderwijl heel druk spinnend. Luigi is de vreetzak van het stel, dat is hem dan ook zeker aan te zien. Hij is de grootste van allemaal en oei als je zijn poten ziet....... Dat beloofd een grote knul te worden.

Luna is een dame maar ja daar gedraagt ze zich niet altijd naar. Het is een klein druk ding die met alles speelt wat ze tegenkomt. Vandaag had ik haar bij thuiskomst even opgepakt en geknuffeld, direct ging het motortje aan. Zo ontzettend leuk dat die kids al zo lekker kunnen knuffelen met je maar ja ik pak ze dan ook met regelmaat op.