vrijdag 11 januari 2013

Zo weer even tijd voor een update op de blog. Sinds afgelopen week hebben we de kamer weer wat verder verbouwd voor de kleintjes. Ze hebben de de halve huiskamer tot hun beschikking. Eerst natuurlijk de bank van kleden voorzien, onder de bank dekens want anders kruipen ze daar onder en dan is het bijna mission impossible om ze daar weer weg te halen. Nou toen ze eenmaal mochten, waren ze helemaal gek. Ohh wat is de bank toch een leuke speelplaats. Erop, eraf, erop eraf etc.etc. Top vinden ze het.
 
Voor ons is het nu wel gedaan met het rustig op de bank zitten want tja ze rennen nu langs alle kanten om je heen en als ze gaan slapen, hebben ze zo ongeveer de hele bank in beslag genomen. De andere grote aby's vinden het ook heel leuk. Yana speelt met regelmaat met de kleine pukken en Eem vindt de kleintjes soms wel een erg lekkere lollie. Dan zwabbert hij ze lekker af. Of dat komt doordat ze naar kittenvoer reuken???

zondag 6 januari 2013

Het kwartje is eindelijk gevallen bij de kleine pukken want ze eten nu met regelmaat vast voer!. Vanmorgen had ik lekker papje gemaakt (lees blikvoer met wat warm water) en dat ging er goed in. Alleen Balou had nog geen zin om van het bordje te eten en gaf de voorkeur aan het puddinglepeltje. hij is toch het afwijkende ventje van het nest van vgls mij is het mannetje ook nog niet helemaal zinnelijk. Straks maar even de iets grotere bak van boven halen, misschien dat het dan beter gaat.
 
Ook maar eens de andere aby's geborstelt, Vanna is altijd helemaal gelukkig als ze geborstelt wordt. Yana had wat last van veel haren maar met de speciale borstel ziet ze er binnen no time weer toppie uit.
 
Vandaag een hele serie foto's gemaakt van het jonge grut, pff dat blijft toch moeilijk om ze goed op de foto te zetten maar ondanks dat toch nog een paar hele mooie plaatjes geschoten. Ook Vanna en Yana zijn op de gevoelige plaat gezet. Nu Puk en Eem nog een keertje en ze zijn allemaal weer vastgelegd voor het plakboek.
 
Ik ga kijken of het lukt om hier op de weblog ook wat foto's te zetten. Van de week lukte het niet, kon niet bij de foto's komen, daarom vandaag maar in de herkansing. Wil natuurlijk die leuke foto's van het grut iedereen niet onthouden.