vrijdag 8 juni 2012

Dit weekend begint het EK voetbal en ook wij gaan kijken naar het Nederlands elftal. Gisteravond hebben we de tuin in gereedheid gebracht voor alle visite. Vanna heeft hierbij ontzettend goed geholpen. Het opzetten van de tent vond ze minder maar daarna in de tuin wroeten om het weer een beetje te fatsoeneren na al de regen, tja dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Niets leuker voor Vanna om samen in de tuin te rommelen. Gelukkig dit keer geen pieren die ze heeft meegenomen naar binnen.

Ook ligt het huis (zoals gewoonlijk) bezaait met allerlei beesies, hier is Vanna ook druk mee bezig want tja we moeten wel in de stemming komen nietwaar? Benieuwd wat ze straks vinden van de versiering die we gaan ophangen.

Voor de wedstrijd zelf hebben we wel een tijdelijk onderkomen voor ze geregeld, ze mogen bij zuslief gaan spelen. Er komen toch aardig wat mensen over de vloer en ik weet zeker dat niet al onze aby's dat waarderen dus nu gaan ze een middagje/avondje bij de hondjes op visite. Benieuwd of Eem weer verder gaat met het knuffelen van de honden. Op het moment is Maira heel erg geliefd, ruikt zeker naar allerlei interessante luchtjes en tja dan gaat hij rustig uitgebreid in haar oog staan ruiken.

zondag 3 juni 2012

De afgelopen tijd heeft er weinig nieuws over de aby's op de blog gestaan, vooral door het overlijden van Dole. Dit heeft toch even tijd nodig gehad en nog steeds moet het een plekje krijgen maar het leven gaat wel door.

Puk is sinds twee weken van de pil, ze mag eerst een keertje krols worden en de keer daarop gaat ze samen met haar partner uit logeren. Uit logeren? Ja omdat wij geen ruimte hebben maar ook het personeel van de pappa in spé, mogen ze bij een andere fokker logeren die wel ruimte heeft voor een romatisch onderonsje.

Madiba, zoals de toekomstige lover van Puk heet, is een hele lieve, grote knuffel c.q. machokater dus dat beloofd wat voor straks..... We zijn heel benieuwd hoe ze het samen gaan vinden en of Madiba weet wat ie moet doen en of hij en Puk elkaar leuk vinden. Een en al spannend dus.

Voor de rest gaat het z'n gangetje. Vanna haar darmen gaan redelijk op het moment, de isogel slaat redelijk aan, tenminste ze heeft niet meer zo vaak last dat ze lastig naar de bak kan. Gelukkig maar want niets is vervelender dan opstipatie hebben. Eem doet het ook lekker, hij rent, springt en slaapt. De jongen is binnenkort dan ook jarig en wordt 11 jaar!! We gaan er dan ook een feestje van maken! Tot slot onz Yaan, die is sinds ze geholpen is, een ontzettende knuffel geworden met een nog grotere fascinatie voor eten. Niets is veilig, zowiezo is niets veilig want Eem heeft ook ontdekt hoe hij de pan moet openen en helaas voor ons is al een keer onze rollade gepakt. Leren wel weer opruimen met het gespuis.