vrijdag 8 juni 2012

Dit weekend begint het EK voetbal en ook wij gaan kijken naar het Nederlands elftal. Gisteravond hebben we de tuin in gereedheid gebracht voor alle visite. Vanna heeft hierbij ontzettend goed geholpen. Het opzetten van de tent vond ze minder maar daarna in de tuin wroeten om het weer een beetje te fatsoeneren na al de regen, tja dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Niets leuker voor Vanna om samen in de tuin te rommelen. Gelukkig dit keer geen pieren die ze heeft meegenomen naar binnen.

Ook ligt het huis (zoals gewoonlijk) bezaait met allerlei beesies, hier is Vanna ook druk mee bezig want tja we moeten wel in de stemming komen nietwaar? Benieuwd wat ze straks vinden van de versiering die we gaan ophangen.

Voor de wedstrijd zelf hebben we wel een tijdelijk onderkomen voor ze geregeld, ze mogen bij zuslief gaan spelen. Er komen toch aardig wat mensen over de vloer en ik weet zeker dat niet al onze aby's dat waarderen dus nu gaan ze een middagje/avondje bij de hondjes op visite. Benieuwd of Eem weer verder gaat met het knuffelen van de honden. Op het moment is Maira heel erg geliefd, ruikt zeker naar allerlei interessante luchtjes en tja dan gaat hij rustig uitgebreid in haar oog staan ruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten