vrijdag 14 augustus 2015

Darmen weer oké

Zoals ik gisteren al in mijn blog schreef, had Vanna weer last van een dwarsligger. Ik heb haar behandeld met een klysma en hop in de bench met een kattenbak/drinken en lekker mandje. Toen ik thuis kwam uit mijn werk stond madammeke alweer helemaal vrolijk te wezen. Ze mocht er natuurlijk direct uit, kon ik ook even het kattenbakje checken en yes er lagen twee hele mooie keutels in. De dwarsligger (die er 's morgens na de klysma al uit was gekomen) had ervoor gezorgd dat ze zo moeilijk kon gaan. Nu deze weg was, was de weg weer vrij. Lekker een bakje eten voor haar gemaakt (en natuurlijk de rest) want ze had die morgen geen behoefte aan eten. Blij dat het leed weer geleden was. Wel weer even een nieuwe klysma bestellen, deze moeten we gewoon bij haar op voorraad hebben omdat het één keer in de zoveel tijd mis kan gaan. Gelukkig zijn we nu al zo ervaren dat we precies weten hoe we het weer kunnen oplossen.

donderdag 13 augustus 2015

Thuis

Gisteravond hebben we onze meid weer opgehaald bij haar lover. Altijd weer ontzettend fijn als ze weer allemaal thuis zijn, dan is de boel pas echt weer compleet. Ze heeft het heerlijk gehad volgens mij, Gerda heeft haar heerlijk verwend. Iedere dag Bibi Beefmix, oei daar zegt Puk geen nee tegen. Toboë was heel lief voor haar, een echte gentleman. Puk vond het alleen maar niets dat hij na twee dagen klaar was met dekken, Puk duidelijk nog niet. Die wilde nog wel een keertje. 

Nu gaat het wachten komen, na drie weken weten we zeker of madammeke zwanger is maar eingelijk weet ik wel zeker dat ze dat is. 

Thuis was het alsof ze nooit was weggeweest en Puk rende al weer lekker tussen de rest door. Vanochtend stond ze weer vooraan bij het eten. Alleen Vanna was nergens te bekennen, ze had weer last van haar darmen.  Haar ontlasting lag zogezegd weer dwars te wezen voor de uitgang. Omdat ze zo te zien al even bezig was de bench gepakt, zuslief geroepen en even een klysma gegeven Daarna gewacht tot er wat uit was gekomen en toen hop weer door naar het werk. Vanna zit lekker apart in de bench, hopelijk is de ellende nu weer achter de rug anders wordt het toch nog even langs de dierenarts om een extra klysma te halen. Madam zat namelijk flink te persen toen ik de klysma aan het geven was. Weet nu niet of alles goed binnen is gekomen. Het was wel zielig want door het vele persen, ging ze ook nog plassen. Die rotdarmen ook van haar.

dinsdag 11 augustus 2015

Rustig in huis

Wat is het toch rustig in huis zonder Puk. Altijd als er een van onze aby's er niet is, vind ik het maar stil in huis. Puk is vooral in de ochtend erg actief. Martien heeft het dan ook op dit moment heel erg makkelijk met het verlaten van de slaapkamer, geen Puk die hij moet tegenhouden. Daarnaast hebben we nu even geen klieraby in huis rondlopen. Puk is altijd wel wat aan het doen, rondrennen, mij lastigvallen. Martien zegt altijd, Puk slaapt niet zoveel, ze is altijd wel aan het rommelen.

Ondertussen vermaakt Puk zich uitstekend met Toboë, ze vinden elkaar echt lief behalve vlak na de dekking. Dan moet Toboë zich snel uit de voeten maken omdat het terugtrekken door hem pijnlijk is en poeslief dan reageert. Hele normale reactie bij een poes. Denk dat als ze straks weer thuis is, eerst even flink gaat bijslapen van haar rendevouz.

Tot slot nog wel even een foto van de mooie knul, geen wonder dat Puk hem heel erg leuk vind (en ikke ook )


zondag 9 augustus 2015

Uit logeren

Vandaag is Puk uit logeren gegaan bij haar vriendje Toboë.  Gisteren en vandaag heb ik haar goed in de gaten gehouden want madam had t voorzien op Eem als lover. Nou kan Eem niets maar ja ze kan wel een andere kater weigeren dus in de gaten houden.

Vandaag mocht ze dan naar haar vriendje en wat ging het goed. Nadat ze wat gewend was mocht ze weer kennis maken met Toboë,  neuzen en snuffelen.  Hij zag t wel zitten maar Puk vond m wat te snel gaan. Maar nadat ze een klein uurtje bij elkaar zaten, wat t al raak. Oeps die Puk en Toboë toch.

Woensdagavond mag ze weer naar huis en dan afwachten maar........