woensdag 29 augustus 2012

Het is alweer even geleden dat we een bericht op onze blog hebben gepost. Dit komt doordat we even lekker vakantie hebben gehad. De aby's zijn thuisgebleven met hun privé oppas die goed voor het hele spul heeft gezorgd.

Yaantje had wel op de laatste dag voordat we vertrokken, bedacht om ziek te worden dus snel nog even langs de dierenarts. Ze kreeg een kuurtje antibiotica mee en dan zou het leed geleden moeten zijn. Gelukkig knapte ze al wat op na de eerste tablet zodat we toch met een redelijk rustig gevoel op vakantie konden.
 
Voor Puk ook alles in orde gemaakt mocht ze krols worden tijdens de vakantie. Dekkatereigenaar op de hoogte gesteld dat het kon zijn dat iemand anders haar kwamen brengen en ophalen. Maar ja Puk is nu eenmaal Puk en doet niet wat je denkt dat ze doet dus ze is niet krols geworden tijdens onze vakantie. Bij thuiskomst is ze wel begonnen met heel aanhankelijk gedrag en zijn de schoenen op de gang weer erg lief aan het worden, lijkt erop dat madammeke gewacht heeft totdat wij thuiskwamen.
 
Zowiezo waren ze allemaal weer ontzettend blij dat we er waren. Heerlijk als ze zo hartverwarmend reageren op je thuiskomst. Eem hield zich wel even op de achtergrond maar dat kwam meer omdat de dames allemaal vooraan stonden voor een knuffel. Toen hij de gelegenheid had, zat hij lekker op schoot voor wat quality time. Het zijn gewoon de liefste aby's en we zijn dol op het spul