dinsdag 5 november 2013

Maandag was het groot feest want onze Vanna is 10 jaar! De dame ziet er nog super uit en voelt zich helemaal nog geen 10 :-) Zondag leek het wel alsof ze blaasontsteking ging krijgen maar gisteren was alles weer helemaal rustig. Zou ook wel sneu zijn geweest, op je verjaardag even langs de dierenarts. 

Ze krijgt voor haar verjaardag een heel mooi riempje zodat ze samen met mij op bezoek kan bij mijn zus en de honden. Ze vindt het daar zo ontzettend leuk dus we gaan maar weer een bezoekje inplannen. Eerst weer even wennen aan het riempje, vroeger had ze deze wel eens om maar sinds we de tuin helemaal omheind hebben, komt het er eigenlijk nooit van. Zal dus weer even trainen worden.

Het weekend ook even de kattenbak in de huiskamer iets anders gezet. De winter breekt weer aan en dan liggen de etterdames (Puk en Yana) languit op de kachel. Vanna moet er dan langs om naar de bak te gaan maar ja dat vindt ze eng want die twee zijn soms zulke etterballen. Zag het alweer gebeuren dit weekend, lagen die twee terroristen samen op de kachel, Vanna wilde eigenlijk naar die bak maar heeft toch de afslag naar de gang genomen. Direct toch maar weer even ingegrepen met de bak anders zetten.