vrijdag 23 november 2012

Het zijn de laatste loodjes voor Puk, begin volgende week gaat ze bevallen als ik het goed berekend heb. Madam is momenteel heel erg knuffelig. Ik MOET iedere ochtend minimaal een kwartier met haar privé knuffelen. Ze wacht me op als ik uit de douche kom en loopt mee naar de slaapkamer. Gaat op het bed staan en begint heel dwingend te mauwen. Zodra ik mijn hoofd naar haar toe breng, gaat ze tegen mijn gezicht leunen met haar kopje en dan moet ik aaien en zachtjes in haar vachtje blazen. Heel ritueel is het geworden maar ook zo lief.
 
Het eten is wat lastiger, grote hoeveelheden gaat niet echt lekker dus de brokkentoren is in ieder geval iedere ochtend gevuld. Tussen de middag krijgt ze van mijn moeder een bakje eten dus ze komt niet echt te kort.
 
De rest smult ondertussen ook lekker mee, denk dat we straks weer een paar aby's op dieet moeten gaan zetten. Vanna heeft het niet zo snel maar ons Yaantje heeft nu eenmaal aanleg nadat ze geholpen is.

dinsdag 20 november 2012

We hebben alweer een tijdje de voedseltoren staan en Yana is het in deze tussentijd gaan zien als HAAR voedseltoren. Ze wil niet dat andere aan de toren zitten als zij dat wil. Vandaag zagen we hier weer een heel mooi staaltje van. Eem was zowaar bezig met het brokjes uit de toren halen toen Yana direct kwam aansnellen. Ze ging zitten en keek even toe, Martien en ik keken elkaar al aan van zal ze het doen? En ja hoor, Eem kreeg een tik om zijn oren en Yana pikte het brokje in. Eem zat heel beduusd te kijken, had hij zomaar van Yana een draai om zijn oren gekregen. Hij is daarna maar afgedropen. En Yana? Die vond het weer tijd om weer even met haar voedseltoren te spelen.