woensdag 15 december 2010

druk druk druk

Het gaat harstikke lekker met ons kleine grut, ze groeien als kool en worden steeds ondeugender. Als ik thuis kom uit het werk, zitten ze allemaal te wachten want ja ja ze weten dat ze eten krijgen. Op dit moment krijgen ze 5 keer per dag eten en dat gaat erin als koek. Tussen de middag geeft mijn moeder of mijn vader ze eten, een heel dankbaar klusje want ze kunnen dan ook weer even met de hummels spelen en knuffelen.

Naast het eten is natuurlijk spelen een hot item. Ze rennen en springen door de kamer, zelfs de juka moet het sinds kort ontgelden. Luigi is als eerste hiermee begonnen en tja slecht voorbeeld doet volgen dus nu hangen ze allemaal in onze juka. Al met al is het een dolle boel als ze wakker zijn.

Hieronder een paar mooie foto's die ik ontvangen heb via de mail door de toekomstige eigenaren van kleine Luna. Het zijn schitterende foto's dus die wil ik iedereen niet onthouden.

Levi en Luna

Levi

Luma



Ook zelf heb ik natuurlijk nog wat foto's van de kleintjes gemaakt. Deze heb ik er natuurlijk ook nog even opgezet, wel met enige moeite daar de computer een grote aantrekkingskracht heeft op een paar kleine wezentjes hier in huis. Tja tegenwoordig is rustig op de bank zitten er niet bij als de bende wakker is want dan wordt je nl. gebombadeerd tot levend speelgoed waar je op, onder en overheen kunt ravotten.

Luigi

Levi (links) Luigi (voor) en Luna (achter)