vrijdag 20 mei 2016

Rust

Het gaat allemaal lekker zijn gangetje, Puk is alweer een paar weken schijnzwanger maar het lijkt alsof het allemaal langzaam rustiger aan het worden is. Ik heb gisteravond het hekje weer van zolder gehaald. Deze zetten we bij de deur, met een karton erboven kan niemand erlangs maar kunnen ze wel door het hekje heen elkaar zien en reuken. Langzaam de boel weer introduceren en kijken hoe Puk reageert op vooral Vanna en Doenja.

Ondertussen vermaakt Doenja zich uitstekend. Gisteravond was ze helemaal gek, wat een propje papier wel niet te weeg brengt. Madammeke ging als een dolleman door de huiskamer heen, wat een pret had ze. Propje weggooien, wat een feest daar ging ze weer. Ook de tuin vind ze prachtig en sinds de extra beveiliging is madammeke niet meer op de schutting terecht gekomen.Ze vermaakt zich dus opperbest.

Langzaam komt alles dus weer helemaal tot rust, hopelijk kan Puk weer snel gewoon bij de rest. Alhoewel overdag ze gewoon met Yaantje zit en gisteren had Martien Yaantje en Puk samen in de tuin gedaan, hadden Vanna en Doenja kamerarrest. Enige dat de dames gewoon lekker op bed waren gaan liggen en niet naar buiten waren gegaan. Haha je kunt het ook nooit goed doen bij ze. 

Voor mij is het ook wel zo fijn, want Puk neemt steeds meer plek in in bed. 's Morgens als ik wakker wordt, lig madam languit en ik zielig ergens krap tussen gepropt. 's Avonds voordat we naar bed gaan, is het ook even spelen met madammeke, wat heel erg wordt gewaardeerd. Spelen en dan neerploffen, flink gaan knorren. Denk dat ze het niet heel erg vind, even die privé aandacht. Zal straks wel weer wennen worden.....