zaterdag 22 oktober 2011

Ik kan maar geen genoeg krijgen van het maken van foto's van ons kleine grut. Hier weer een kleine selectie:

Ami, heerlijk aan het slapen

Ami (l) en Aiko (r) 

April is haar zusje Aisja aan het likken

Mandje vol met spelende en slapende pukken

Ons stoere ventje Aiko, wat een lekker koppie heeft hij toch

vrijdag 21 oktober 2011

Vandaag de kleine Luna weer gezien, nou ja klein. Het is al een grote meid geworden en moet zeggen dat ze qua koppie op Puk lijkt. Haar ticking is nog in ontwikkeling maar het beloofd zo te zien een mooie meid te worden!

Mijn bestelling van Zooplus voor de kleintjes is ook binnen. Ik had van de punten dit keer een crispytunnel besteld en wat vinden die kleintjes dat toch leuk. Het is de nieuwste speelattractie in hun pukkenren. Binnenkort gaan we ook de ren nog een stuk uitbreiden zodat ze nog meer ruimte tot hun beschikking hebben.
Het is weer tijd voor wat nieuwe foto's van het kleine spul. Het gaat nu zo ontzettend hard, het zijn ook al echt kleine aby's en net zo lief als de grote. Heerlijk gewoon

Een hoopje pukken

Ami ligt heerlijk te slapen

Aiko aan het spelen met zuslief

Standje onmogelijk

donderdag 20 oktober 2011

Vanmorgen heeft Puk me zo ontroerd met haar lieve gedrag. Echt het is een toppertje. Ik had de kleintjes hun bordje eten gegeven en Puk op haar eigen plekje ook een bordje met Carnibest. De meid had lekker gegeten om daarna een stukje vlees in haar bek te nemen en richting de kleintjes te gaan. Puk ging de kleintjes voeren. Zo lieffffffffffffffffffffffffffffffffff

zondag 16 oktober 2011

Ondanks de hectiek momenteel toch even een blog plaatsen. De pukken doen het ontzettend goed, ze eten nu allemaal vaste hap.Aisja eet gezellig met mams mee, April wil al zelfstandig de pap eten en Ami en Aiko eten van het lepeltje bij mij op schoot. Het is heerlijk om zo even met ze bezig te zijn. Voor de rest zijn ze druk, druk en nog eens druk behalve op dit moment. Heerlijk in het mandje aan het slapen na lekker nog even bij mams te hebben gedronken en druk gespeelt te hebben. We gaan ook maar snel de bank voorzien van een foulair en doeken zodat ze niet onder de bank kunnen. Vandaag mochten ze even uit hun ren in de huiskamer spelen en prompt was kleine Ami onder de bank gekropen. Bank aan de kant getilt en Ami er onderuit geplukt. Ze zijn ook voor de drommels nergens bang voor en zien totaal geen gevaar.  Daarom mogen ze alleen als wij thuis zijn loslopen en dan ook nog niet de hele tijd.

Ook de andere kunnen gewoon weer bij Puk, geen enkel probleem. Vannda blaast maar ja dat doet ze meestal tegen Puk. Puk staat altijd hele verhalen te vertellen met haar gepruttel en gepiep.  Eem heeft zich nog niet laten zien maar ja die moet zijn trauma nog verwerken dat Puk hem aangevallen heeft. Yana is zelfs al in de ren van de kleintjes gesprongen, je weet maar nooit of je wat te eten vind daar nietwaar? Heerlijk hoor dat het goed gaat maar als we weg zijn, dan laten we de boel toch apart. Kunnen we direct makkelijker eten neerzetten voor Puk.