dinsdag 28 juli 2015

Geduld

Puk is nog steeds niet krols, madam houdt ons allemaal in spanning. Soms denk ik mmm ze wordt weer lekker knuffelig met mijn schoenen maar dan is het weer loos alarm. Madam is gewoon lekker tegendraads en houdt helemaal haar eigen planning aan. Ach we wachten het maar af. Alles is in gereedheid. Haar toekomstige vriendje is ook helemaal klaar, alle testen zijn weer up to date, kamer voor de lovers is ook al in gereedheid gebracht. Nu dus alleen nog wachten totdat madammeke krols wordt. Mocht het te lang duren, dan ga ik wel een lap met de geur van een kater halen. Dit zou helpen bij het sneller krols worden. Direct weer ff een bakkie doen.

Voor de rest gaat het allemaal lekker zijn gangetje. Ze zijn na onze vakantie allemaal weer helemaal in hun eigen doen. De dames hebben geen geruzie meer voor die extra aandacht. Helaas is momenteel wel het weer minder en liggen ze meer op de buitenkussens die binnen liggen dan als de kussens buiten op ons loungesetje liggen. Eerst was het Puk die altijd heerlijk op de stapel kussens lag maar ze heeft nu zware concurrentie in de vorm van Eem die het eigenlijk ook wel erg comfortabel vindt liggen. 

Ook bij mijn ouders gaat het lekker met het spul. Luna is helemaal gewend, ze probeert nog wel eens hogerop te komen maar Verdi maakt daar direct korte metten mee. Hij is de baas van het spul en blijft dat ook. Britt heeft daar geen last van maar Luna is een ander verhaal. Als er eten op tafel komt, dan is Luna er als de kippen bij. Ze krijgt niets maar als je niet oplet jat ze wel van alles. Blijkbaar vindt ze banaan erg lekker maar ook dichte verpakkingen met spullen zijn niet veilig voor haar. Ze is echt een gradatie erger van Verdi.