donderdag 21 maart 2013

We hebben een kleine terrorist in huis genaamd Yana. We hadden sinds een tijdje de brokkentoren weer voorzien van brokjes. Nu Eem op de medicijnen zit tegen de jeuk, kunnen we weer langzaam al het voer voeren. Dus ook weer brokjes in de toren, de dames helemaal blij want die vinden de brokkentoren een groot feest.
 
Puk en Vanna waren druk bezig met het eruit halen en madam Yana zat toe te kijken. Al er een brokje uitviel dan gaf Yana een tik en hop at zelf het brokje op. Nadat ze niet meer hoefde, bleef madam toch zitten want tja al eet je het niet zelf, dan mag de ander het natuurlijk nog steeds niet hebben.
 
Ondertussen gaat het met Eem ontzettend goed. Zijn flanken zien er helemaal mooi uit, haren beginnen te groeien. Ongelooflijk wat dat spul al na één week heeft bereikt. Als het zo doorgaat, kan hij over een maandje wel weer helemaal zonder truitje lopen. Wat zal hij daar gelukkig mee zijn. Ook het ingeven gaat heel erg makkelijk. Wat blikvoer erom heen en geven alsof het een snoepje is mijnheer is niet zo moeilijk.
 
Ook een berichtje van de kleine pukken. Bloom doet het heel erg goed, is helemaal blij en gelukkig met al de aandacht die ze krijgt. Beau heeft wat last van Oost Indisch doof zin en rent er heerlijk op los. Brit tja Brit, die heeft mijn ouders helemaal betoverd met haar lieve karakter. Mijn vader had op een gegeven moment 3 aby's op schoot, dat was wel erg veel. Verdi is helemaal blij met zijn nieuwe maatje, lekker samen spelen. Tijd voor ondeugend gedrag is er niet meer, hij heeft het te druk met Britt. Heerlijk om te horen. Zal ook dit weekend even mailen naar de baasjes van Balou, ben ook heel benieuwd hoe hij het doet. Of eigenlijk meer of hij al vriendjes is met Wilbur de bengaal. 

maandag 18 maart 2013

Gisteren hebben wij Balou dan weggebracht naar zijn nieuwe huisje. Ik zag er toch wel tegenop want het ventje had echt mijn hart veroverd. Een echte knuffelkater die ook ontzettend ondeugend kan zijn, dat ga je zo ontzettend missen. Hij vond het niet leuk in de bench maar gelukkig voor hem, was het maar een klein stukje. Hij woont bijna om de hoek. Daar aangekomen mocht de knul eruit en kennismaken met Wilbur, zijn nieuwe speelmaatje.
 
Balou was totaal niet onder de indruk en eigenlijk binnen no time al druk aan het tappen en knorren. Wilbur vond het maar een stuk minder, een blaas en tja dan Balou natuurlijk terugblazen. Na een tijdje hebben we afscheid genomen van de kleine knul. Over een paar weekjes gaan we kijken hoe het met hem is, maar laat hem eerst maar lekker settelen. 's Middags kregen we al een filmpje van de man, al tappend op de schouder van zijn nieuwe personeel. Dat zit wel goed!
 
Thuis hebben we de boel nu helemaal maar opgeruimd, alle kleden van de stoelen en banken en even de stofzuiger en dweil door de kamer. Alle speeldozen van de kleintjes bij het oud papier en de kamer is weer veranderd van babyspeelkamer in een woonkamer. Puk heeft er ondertussen niets van dat al haar kinderen weg zijn, madam is alweer druk aan het pruttelen en wil graag een kerel. Nou even niet, eerst weer even lekker genieten van alle grote aby's en de rust in huis.

Ze mag medio 2014 nog een keer een nestje en tegen die tijd is kleine Britt ook aan de beurt als alle testen goed zijn. Tot die tijd gaan we gewoon lekker genieten van onze aby's en hun gekke dingen.