woensdag 26 oktober 2011

Op dit moment heerst er een serene rust in huis, de kleintjes slapen! De kamer ziet er alleen uit alsof er een bom is ontploft. Ik had alles opgeruimd, vloer geveegd en gedweild maar ja met die kleintjes is het zo weer een grote bende. Ook de volwassen katten zijn helemaal rustig. Voor ons ook heel even rust maar de bende zal alweer snel wakker zijn en verder gaan met het afbreken van de kamer.

maandag 24 oktober 2011

Wat een ontzettende ondeugende kleintjes zijn het toch. Vandaag hadden ze het in hun hoofd gehaald om lekker onder de bank te gaan kruipen. Ik had dat helemaal afgezet maar ja een kleine aby is toch een aby dus op eens zaten ze er allemaal onder. Uiteindelijk is het me gelukt om ze er weer onder vandaan te plukken.

Nu zijn ze allemaal uitgeput van het klieren en liggen ze heerlijk te slapen. April lekker op schoot onder de laptop. Is lekker warm denk ik. April is ook al een echte schoter aan het worden, de rest zal binnenkort ook wel gaan volgen want mensen vinden ze toch wel erg leuk.

Oom Eem vinden ze nog maar niets. Kleine Ami stond straks met een boos koppie, proberen Eem te imponeren maar ja da's niet zo makkelijk hoor. Eem ging wel netjes weg en doet niets, tja daarvoor
is het dan ook een super goedzak.

zondag 23 oktober 2011

Puk heerlijk aan het genieten (ondanks de poten van dochterlief in haar gezicht)

Kleine schoonheid Ami

In de houtgreep bij mams
We hebben de kamer verder afgezet voor het tuig zodat ze lekker kunnen rennen en ravotten. Nou deze actie is vol enthousiasme begroet want het spul rent, springt, rolt en vliegt door de voorkamer. Als we nu op de bank zitten, komen er ineens wat pukken langshobbelen, voel je ineens een puk die zich optrekt aan je been etc. Ook de rest komt weer rustig in de kamer. Yana zit regelmatig bij ons op de bank. Eem durfde vandaag ook voor te komen. De pukken lagen op dat moment in hun mandje, vol verbazing te kijken naar dat grote bleke monster wat ineens in de kamer loopt. Ze moeten nog wennen aan de andere katten maar helaas voor hun, deze lopen ook gewoon rond in huis;-) Puk vind het helemaal top, het is zelf net een klein kind die regelmatig met de pukken aan het spelen is. Heerlijk in de speeltunnel of gewoon ergens op de grond. Ff in de houdgreep met zo'n kleintje. Het is gewoon genieten!