donderdag 27 januari 2011

Het is momenteel gevaarlijk om op de bank te zitten, de kleuters zijn nl. aan het rennen en springen door het huis. Viera doet ook gezellig mee dus het is echt een grote drukke bedoening. Luidi loopt natuurlijk zoals altijd weer voorop en Levi en Luna volgen.

We zijn er al helemaal uit dat Luigi de gangmaker is van het stel die de andere twee aardig meetrekt in het ondeugende gedrag. Van de week kwam ik zelf niet meer bij, Luigi had besloten in de schermerlamp te springen. Martien was degene die moest proberen het stel op andere gedachten te brengen. Mm dat is makkelijker gezegd dan gedaan want hij plukte Luigi van de lamp en binnen 2 seconden zat de knul wederom op de lamp.

Op dit moment is de huiskamer wederom iets anders ingedeeld, hebben we wat minder licht doordat de schemerlampen tijdelijk zijn verhuisd. Nog een weekje en dan kan alles weer naar zijn plek terug maar tot die tijd? Laten we lekker alles zo staan zodat die apen niet meer erin kunnen klimmen.

Waar we ook achter zijn,  is dat die pukken helemaal gek zijn op vers vlees. Luna hangt al in je benen om maar zo snel mogelijk bij het eten te komen, heerlijk vind de kleine meid vers vlees en ook de kerels zitten lekker te smullen.

Op dit moment staat er een bakje op de aanrecht (natuurlijk wel dicht) welke ze straks krijgen voordat we naar bed gaan. Dan kunnen ze even lekker smullen en daarna hopelijk buiken. Gaan wij lekker samen met Viera en Vanna slapen, we hebben nog steeds niet iedereen bij elkaar maar wisselen met regelmaat zodat ze allemaal aan hun trekken komen. Slapen mogen Vanna en Viera gezellig bij ons en daar maken ze dan ook dankbaar gebruik van. Zal straks wel wennen zijn als ze weer gewoon in de huiskamer moeten, ben benieuwd.......

maandag 24 januari 2011

druk druk druk

De kleintjes worden nu wel heel erg groot. Ze hebben sinds het weekend ook ontdekt hoe je via de vensterbank op de aanrecht kan. Mmm dat betekend nu helemaal goed opruimen want tja ook Luigi,
Luna en Levi lusten wel spagetti ofzoiets.

Ondertussen rennen ze het hele huis door, de slaapkamer is helemaal favoriet want tja die is meestal dicht en als kleine puk is zo'n gesloten deur wel heel erg aantrekkelijk. De uitdaging voor ons is om de slaapkamer in en uit te gaan zonder dat er een puk passeert, kan je vertellen dat ze watervlug zijn..........

Op dit moment zijn ze nog steeds druk aan het spelen wet alles wat ze tegenkomen, het hele huis is dan ook een waar slagveld als de kids bezig zijn geweest. Iedere avond ruimen we dan weer alles op maar ja de volgende dag kun je weer opnieuw beginnen. Echte aby's!!

Nog een kleine twee weekjes en dan moeten we afscheid nemen van dit zooitje, ze gaan dan naar hun nieuwe personeel, benieuwd hoe ze het daar gaan doen maar nu genieten we nog lekker van ze.