vrijdag 21 december 2012

Wat zijn die kleine hummels toch lui zeg. Ze zijn nu alweer ruim 3 weken maar hebben nog niet echt de behoefte om uit de werpkist te komen. Behalve dan een van de meisjes die met regelmaat een klein stukje gaat lopen in het afgezette stukje. Ook mama Puk vindt dat haar kinderen toch wat lui zijn volgens mij want ze had vanochtend wel een hele goede oplossing bedacht. Na het eten ging ze i.p.v. in de werpkist, voor de werpkist liggen zodat de hummels eruit moesten om lekker bij mama te kunnen drinken. Slimme Puk!!!!

Eem was gisteren weer eens stout, Martien had de deur opengedaan van de huiskamer zodat de rest weer bij Puk en de (b)aby's kon. We houden nl. alles gescheiden als we er niet zijn. Voor Puk wel lekker rustig en tevens kunnen we dan eten laten staan voor haar. Dat eten was ook het punt waar het gisteren mis ging. Want je kunt het al raden, Eem had het voer te pakken en tja dat was dus niet voor hem bestemd. Omdat hij last krijgt van zijn huid bij verkeerd voer, was het nu weer bingo. Mijnheer had direct weer flink lopen likken vanwege de jeuk. Als het weer wat dicht is, zal ik er weer sudocreme op doen, die helpt tegen de jeuk en zorgt voor een goede genezing.

Ondertussen heeft Vanna alweer een klein weekje poeder voor haar tandsteen door haar eten. We krijgen het idee dat het helpt want ze ruikt in ieder geval wat minder uit haar bek. Is ook een lastig gevalletje. Vanna mag geen brokken want dan krijgt ze last van een moeilijke stoelgang. Blikvoer voorkomt dat alleen dat is weer niet goed voor het gebit. Kippenekjes of ander soort vlees eet madammeke niet, katten eten geen rauw vlees is haar motto. Daarom op zoek gegaan naar iets en deze poeder gevonden. Wordt vervolgd........

maandag 17 december 2012

Happy Birthday

Vandaag is het een feestje, Puk is jarig. Natuurlijk is ook Verdi, haar broertje welke bij mijn ouders woont is weer een jaartje ouder geworden. Denk niet beide een jaartje wijzer zijn want allebei zijn het deugnieten eerste klas. En natuurlijk hoort er ook een foto bij van de feestvarkens



Verdi

 
Puk

zondag 16 december 2012

Vandaag is het dan eindelijk zover, ik heb de ren voor de kleintjes naar beneden gehaald en neergezet. Hun omgeving is nu een stukje groter geworden. Ze waren er blijkbaar ook aan toe want een van de kleintjes was al zelfstandig de werpkist uit gehobbeld of had toch mama Puk hier aan meegeholpen? Nu kunnen ze in ieder geval veilig genieten van de grote buitenwereld buiten de werpkist om.