zaterdag 18 juni 2011

Wat een ander weer is het toch vergeleken met een paar weken terug. De aby's hebben totaal geen zin om de tuin in te gaan dus we hebben lekker de deuren dicht. Yana heeft zich lekker op de kast geïnstalleerd, kan ze mooi het huis en de tuin overzien. Puk is wederom krols en is druk bezig met mijn schoenen aan te randen. Ja ja madam is dus weer krols, dat stond toch niet op de planning. Ik heb voor a.s. woensdag de afspraak staan bij de kater, de man even in het echt zien en natuurlijk al zijn testen inzien. Nou als ze dit aanhoudt, is ze over een week of 3 wederom krols en kan ze dan richting kater. Maandag maar even de dierenarts bellen voor een afspraak, de snaptest maar even laten doen. Kan ze straks linea recta naar de kater.

Eem heeft zich ondertussen lekker in de vensterbank neergelegd. De zon schijnt toch nog wel tussen de buien door en tja wat ligt er niet lekkerder dan in je mandje in de zon. Nog een paar dagen en de kerel is alweer 10 jaren jong. Pff weet het nog als de dag van gister dat hij geboren werd. Met een keizersnede bij de dierenarts want z'n mams had wel persweeën maar geen ontsluiting. Eem en z'n zus waren binnen no time op de wereld. Eem met een rood neusje want hij had een beetje vruchtwater binnengekregen dus dat was eruit gehaald door de dierenarts. Goh dat dat alweer 10 jaar geleden is, de tijd gaat toch best wel snel.

vrijdag 17 juni 2011

Nu het steeds dichter bij komt dat Puk naar de kater mag, ben ik ook al begonnen met te inventariseren of alles in huis is voor de big happening. Gisteren daarom via Spat het e.e.a besteld mocht een van de kleintjes van Puk wat hulp nodig hebben bij het drinken. Diverse kleine speentjes en spuitjes besteld. Nu nog even KMR regelen zodat ik dat ook weer op voorraad heb staan. Altijd makkelijk.

Als ik erover nadenk, begint het wel te kriebelen hoor. Als ik naar Puk kijk, denk ik, meisje je wordt alweer zo groot, ik vind haar soms nog gewoon Puk, onze kleine benjamin. Ben dan ook zo ontzettend benieuwd hoe ze het gaat doen en hoe het gaat met de rest van de aby's vooral met Yana want dit keer is het Puk haar nest en niet die van Yana.

woensdag 15 juni 2011

De afspraak staat, volgende week woensdag gaan we langs bij papa in spé. Eens kijken of het een leuke bink is voor ons Pukkie. Natuurlijk fototoestel mee om foto's te maken van de kerel. Volgens mij lopen er ook op dit moment daar jonge aby's rond dus kan mijn hart ophalen;-)

Hier gaat alles lekker rustig zijn gangetje. Iedere avond als we thuiskomen, mag de familie lekker buitenspelen en dat doet vooral Eem volop. Eem heeft namelijk iedere avond zijn ren-uurtje en dan is het oppassen geblazen. Hij rent overal heen in het huis en je moet dus echt wegduiken wil je niet geraakt worden door hem. Een olifant is eleganter met z'n geren. Puk vindt het helemaal het einde, ze sprint als een gek achter Eem aan, niets is leuker om te spelen en te dollen en Eem kan Pukkie wel aan. De andere dames vinden het niet leuk als Puk dit doet dus Eem is altijd de klos maar ja dat kan die grote jongen wel hebben.

Volgende week hebben we ook een klein feestje, Eem wordt nl. 10 jaar! Mm misschien dat ik wel een taartje bak, mooi excuus nietwaar? En voor Eem halen we wel wat lekkers, gaan daar maar eens goed over nadenken.....