dinsdag 26 april 2011

Pasen is weer voorbij en wat was het weer een druk paasweekend. Ik was goede vrijdag ook lekker vrij dus dat betekende lekker de hele dag de deur open. Ik druk binnen aan het stofzuigen en dweilen en de familie aby heerlijk in de tuin aan het rommelen en launchen. We hadden de taken weer goed verdeeld.

Zaterdag was het dan tijd om de vlonder te gaan bouwen. Tijdens het bouwen, was er geen aby te bekennen maar gedurende de drinkpauzes en lunchpauze stonden de opzichthouders in de vorm van Vanna en Yana druk te kijken wat er allemaal aan de hand was. Puk hebben we die dag weinig gezien, die baalt nog steeds dat ze een vestje om heeft. Gelukkig zien we het goed opknappen dus nog een weekje en alles is goed genezen en kan er weer tegen als mevrouw het nodig vind om flink te gaan boenen.

De vlonder is in ieder geval af en de aby's maken er dankbaar gebruik van, vooral aan het eind van de dag wanneer de temperatuur daar lekker aangenaam is. Nu gaan we op zoek naar planten die om de vlonder heen kunnen worden gezet en die ook onze aby's waarderen om tussen te gaan liggen want met dit warme weer is niets prettiger om in de schaduw van een plant te liggen. We gaan natuurlijk ook nog op zoek naar een lekkere bank die we er kunnen zetten, mmm denk dat de aby's daar ook heel blij van worden en dat Martien en ik straks met 4 aby's in ons nieuwe hoekje zitten