vrijdag 18 november 2011

Momenteel zijn Asja en April bezig met het verbouwen van Martien. Die zit lekker op de bank te bellen met z'n papiertjes erbij. De dames willen graag helpen en zijn nu bezig met het perforeren van zijn schrijfblok, vooral kleine Aisja is een doerakje hiermee. Ze vindt het erg leuk om met je hand te vechten en dan weer je hand likken. Zie Martien regelmatig proberen ze weg te krijgen maar ja het zijn net kleine boemerangetjes, komen altijd weer terug.

Gisteravond hebben ze weer een wormenkuurtje gehad, vonden ze niet echt leuk maar helaas voor het kleine spul was het er toch weer tijd voor. Rond 30 november mogen ze ook weer mee voor hun tweede prikje en dan zijn ze klaar om het huisje te verlaten. Pfff nog lekker even een paar weekjes genieten van ze want het is heerlijk ondanks dat ze het huis helemaal verbouwen. Iedere dag twee keer de bakken scheppen, kleintjes eten 4 keer per dag en dan natuurlijk nog de bende van speeltjes die ze hebben en overal heenbrengen.

dinsdag 15 november 2011

Het gespuis begint steeds bijdehandter te worden, vanochtend Ami uit de schermlamp voor geplukt. Mijn moeder zei ook al dat madam op de vensterbank voor zat, druk bezig met de touwtjes van ons pliché gordijn te spelen. Vanochtend dan maar ook de gordijnen aan de voorkant in een mooie knoop gelegd, pliché gordijn wat hoger gehangen zodat de kleine monster hier geen kwaad kunnen.

Voor de rest rennen ze het hele huis door, je moet zelfs oppassen met het naar de toilet gaan want dan willen ze ook graag mee naar binnen. Het zijn al echte aby's, alle deuren die dicht zitten zijn juist zeer interessant. Wat zit er achter die gesloten deur?????

Sinds gisteravond ook een nieuw fototoestel dus dat is oefenen maar op die kleintjes om de ultieme mooie foto te schieten. Wil dit jaar de kerstkaarten zelf laten drukken en wat is leuker om dit te doen met die kleintjes? Of zal ik Puk doen met het kerstmutsje op? Misschien dat ze er nog intrapt ook, die lieverd.

Over Puk gesproken, helaas is het nog niet mogelijk om haar vers vlees of wat dan ook te geven. Ze gaat er mee lopen slepen. Zo ook gisteren. Had heel lief voor haar kippennekjes uit de vriezer gehaald. En ja hoor direct mee naar de huiskamer, op de bank en roepen maar. Nou zit ik niet te wachten op een kippennekje op de bank dus op de grond leggen maar weer. Nee hij moet op de bank, nee hij moet op de grond, nee op de bank. Deze discussie zou eeuwig duren, Puk kennende dus ik heb het maar opgegeven en even maar geen kippennekjes voor haar.

zondag 13 november 2011

Het weekend is wederom weer veel te snel voorbij. De pukkies liggen momenteel lekker met z'n allen op de krabpaal. Uitrusten van een dagje keten in huis. En keten kunnen ze, de kamer ziet er vaak uit alsof er een bom is ontploft. Behalve als we gaan stofzuigen want dan zijn ze in geen velden of wegen te bekennen. Ze vinden de stofzuiger nog steeds helemaal niets, maar helaas voor hun, met regelmaat zal er toch stofgezogen moeten worden als ze er zo'n bende van maken.

Het is ook weer tijd voor een paar foto's dus veel kijkplezier:


Ami

Aiko

Aisja en April

Aiko, lekker aan het boenen

Puk