donderdag 10 november 2011

Het is een dag na het dierenarts avontuur en ze hebben nergens last van. Ze zijn nog steeds,
druk, druk en nog eens druk. Momenteel zijn ze weer bezig het huis af te breken want niets
is leuker om over op, in en over heen te gaan. Ook de bench waarmee ze naar de dierenarts
zijn geweest, is wel heel erg leuk speelgoed.

Vandaag heb ik ook hun mapjes gehaald en dit weekend gaan we de stambomen aanvragen.
Langzamerhand begint nu ook het besef dat we nog maar ongeveer vier weekjes van het grut
kunnen genieten. Ga ze zeker heel erg missen want als ik thuiskom, staan ze allemaal vol ongeduld
te wachten. Als je dan lief tegen ze praat, gaan de ruggetjes als krom en staartje in een krul. Het
zijn echt al mensenkatjes aan het worden.

woensdag 9 november 2011

Vandaag was het dan zover, de pukken mochten met mama mee naar de dierenarts voor hun 1e enting en hun chip. Eerst alles in de grote bench, was al een hele uitdaging met al dat drukke spul. Deken erom heen om ze tegen de kou buiten te beschermen en mee de auto in. Ook Vanna mocht mee om toch even overleg te hebben over haar darmpjes.

Daar aangekomen, was het direct doorlopen met de hele bende. Eerst de pukken dan maar voor de enting. Allemaal hebben ze hun prikje gehad en daarna een chip. Ze zijn nu al bekend op het web met hun chipnummer;-) Aiko was helemaal stoer want die gaf zelfs bij het inbrengen van de chip geen enkele kik. De meiden gaven wel wat gepiep. Ben supertrots op het stelletje. Ze waren de hit van de praktijk deze avond.

Ook Puk zag er super uit, zelfs heel relaxed zoals de dierenarts zei. Tja Puk kon altijd wat drukjes en nerveus zijn maar het moeder zijn heeft het beste in haar losgemaakt. Het is een toppertje!!!

Tot slot mocht Vanna even. Bij haar zijn haar anaalklieren schoongeknepen, pff dat stinkt zeg. En ze moet toch iedere dag laxatrax daar ze toch last heeft van harde ontlasting. Hopelijk gaat het nu beter met haar want anders moeten we toch verder gaan kijken wat het kan zijn.

maandag 7 november 2011

Vandaag heb ik de kleintjes dan eindelijk eens brokker voorgezet en ze hebben heerlijk gesmuld. April en Aiko dachten heel slim te zijn, gewoon uit het bakje van de brokken eten. Ami en Aisja waren wat minder vindingrijk en aten gewoon van het bordje. Ook Puk vond de brokken heerlijk, ze kan het wel gebruiken, het is toch niet zo'n groffe meid. Nu blijft ze heel mooi op gewicht. Ze ligt nu heerlijk op de krabpaal, het is en blijft een mooie meid om te zien.

Aisja is ook heerlijk op de paal in slaap gevallen. En de rest? Die zijn Martien achter aan het klieren. Hij zit daar rustig te werken en de kleine monstertjes vinden het nodig om hem te helpen. Ja meer van het de regen in de drup-idee. Hoor met regelmaat wat opmerkingen van nee niet doen, auw niet in mij klimmen etc.etc. Tja dat is tegen die kleuters onbegonnen werk want een ding wat ze niet doen is luisteren.