vrijdag 16 november 2012

Vandaag weer lekker mijn vrije vrijdag en zoals van ouds genieten ook de aby's hier weer van. Niet dat ik het huis even heb schoongemaakt, dat vinden ze helemaal niets maar vooral dat ik lekker thuis ben en ze met regelmaat kan knuffelen, tja dat is top.
 
Puk is helemaal niet meer bij mij weg te slaan, ze vind het heerlijk om voor me te zitten en dat ik in haar vachtje adem. Ze is helemaal weg van warme lucht. We verdenken haar er ook van dat ze de kickspace in de keuken wel eens aanzet. De kickspace blaast warme lucht en is in plaats van een radiator.
 
Gisteren ook een nieuw kussentje gekocht voor de bevallingskist, die kan dan mooi op de bodem liggen en losse doeken er overheen zodat madam heerlijk kan graven als ze wil en dat doet ze dan ook. Met regelmaat ligt alles door elkaar heen. Vanaf volgend weekend gaan we ook de rest maar apart houden als wij weg zijn. Dit om te voorkomen dat Puk in haar enthousiasme de rest weer wegjaagd tijdens de bevalling.
 
Denk dat Eem en Vanna het niet erg vinden want dat betekend lekker bij het baasje in bed liggen slapen. Voor mij betekend dat dat ik elke dag vroeg op ben want denk niet dat het lukt om ze rustig te houden als Martien eenmaal is opgestaan. Ach nog even een weekje genieten van de rust in de slaapkamer.

woensdag 14 november 2012

De tijd vliegt voorbij, het is alweer 14 november en binnen 2 weken zal Puk gaan bevallen. Ze is al heerlijk mollig aan het worden en eet als een bootwerker. Voor de rest gaat alles goed met haar, ze ziet er heel goed uit en straalt. Dit weekend ga ik wel proberen om wat foto's van haar en haar bolle buik te maken.

Voor de rest gaat alles ook lekker zijn gangetje, de aby's genieten weer van het kouder wordende weer want dat betekend de kachel aan en tja heerlijk op de kachel liggen. De gordijnen op tijd dicht en lekker met z'n allen bij ons op de bank. Heerlijk gewoon. Ook voor ons is dit genieten, gewoon gezellig thuis.