zaterdag 26 november 2011

Ami

Ami en Aisja 
Aiko, lekker moe

V.l.n.r. Ami, Aisja en April
Momenteel heerst er een serene rust in huis. De kleintjes liggen heerlijk te slapen en ook Martien ligt lekker op de bank bij te komen van het sinterklaasshoppen en wandelen met de hondjes. Ik heb ondertussen even de vaatwasser aangezet en de wasmachine uitgeruimd.

Het is wel lekker hoor even rust in huis. De kleintjes kunnen zo lekker druk bezig zijn, soms lijkt het alsof we kinderen in huis hebben die je continue in de gaten moet houden.

Ga zo ook maar even mijn camera aan de pc aansluiten en weer foto's eraf halen. Heb zo'n leuke foto van Aiko gemaakt, ziet er heel grappig uit.

vrijdag 25 november 2011

Gisteren is Vanna naar de dierenarts geweest. De meid had afgelopen weekend weer last van haar darmen dus een afspraak gemaakt om een echo te laten maken. Omdat de dierenarts pas om 9u begint, had ik madammeke mee naar kantoor genomen. Nou wat een fans heeft ze hier zeg. En Vanna vond het super, al die aandacht.

De uitslag was gelukkig goed, niets te zien wat eventueel kan zorgen voor de problemen. Het zou kunnen dat stress de reden kan zijn of toch het voer wat ze minder goed kan verteren. We blijven op de ingeslagen weg bezig, nl. 1 maal daags Laxatrax en geen brokken meer. Nu maar afwachten hoe het de komende weken gaat.
Ons huis is momenteel bevolkt door 4 aby's en 4 monstertjes. Monstertjes???  Ja ja zo kunnen we dat kleine grut maar beter gaan noemen. Pff wat een spul is het toch zeg. Van de week liep ik rustig door de huiskamer en ineens springt met een karatesprong April van achter tegen mijn been op. Want ja dat is toch wel een heel erg leuk spelletje om te doen.

Voor school moest ik ook wat spullen opzoeken dus kast open en zoeken maar. Binnen 2 seconden had ik hulp met het uitruimen van de kast. Allemaal moesten ze zich ermee bemoeien. Eten?? Dan komen ze allemaal direct aanrennen want tja ze krijgen NOOIT eten (dacht toch echt dat ik 4 keer per dag een bord vol hap neerzet maar misschien vergis ik me) en deze ochtend miste ik een rood spookje. Bleek onder de bank te zitten. Ik direct de boel nog beter afgedicht, nou Ami en April direct bezig om die blokkade weg te halen en als je ze wegzet, een boemerang is nog minder snel weer terug.

Maar ja ze geven ook zo ontzettend veel vreugde in huis. Ondanks al het ondeugende kleine drukke aby gedrag zijn ze ook schattig, lief en enig om te zien.

dinsdag 22 november 2011

Het was weer een lekker druk weekend. Zaterdag eigenlijk de hele dag een zoete inloop om naar de hummels te kijken. Tja ze zijn natuurlijk op dit moment zo ontzettend leuk!! Tussen de bezoekjes door heb ik ook nog even lekker het huisje schoongemaakt met hulp van de pukken. Behalve natuurlijk wanneer de stofzuiger te voorschijn komt, dat ding vinden ze nog steeds niets maar het begint al te wennen. Aiko is daarin het stoerste. Hij blijft tegenwoordig gewoon op een afstandje kijken, lekker ventje wat het is. De meiden zijn wat minder dapper en duiken allemaal in een veilig hoekje weg.

Tegenwoordig hebben ze ook het water ontdekt. Had al zoiets van mmm ze moeten toch ook eens water gaan drinken en ja hoor gisteravond was het een waar waterballet bij de waterbak. April vond dat ze het water moest aanvallen, nou lees dat de hele vloer nat was. Er ligt nu voor de zekerheid maar een handdoek onder de waterbakjes. Ami ging al heel netjes wat drinken, lieve meid. Ook worden ze allemaal steeds aanhankelijker, lief die ruggetjes krom, staartje in de lucht en aandacht. Oh dat is zo ontzettend leuk. Als ik uit het werk thuis kom, staan er nu 8 katten mij op te wachten. Zet je het bord met eten neer, dan staan ze binnen een paar seconden al te eten alsof ze nooit eten hebben gehad. April kan zelfs al tappen, staat ze heel lief naast je te trappelen en blij te wezen en dat voor een puk van 10 weken. Pff ga ze zo ontzettend missen straks......