vrijdag 28 september 2012

Puk is weer thuis, gisteravond ben ik haar weer gaan ophalen. Op de terugweg was ze in tegenstelling van op de heenweg heel druk met mauwen. Totdat we op de snelweg waren, lekker muziekje opgezet en rijden maar.

Thuis aangekomen, was het alsof ze nooit weg was geweest. Vanna stond weer zwaar teleurgesteld te kijken. Was die draak weer terug? Het was zo lekker rustig zonder haar. Tja dat was ook wel te merken aan Vanna, ze was veel drukker, overal beessies neerleggen etc.etc. Maar ja Puk is weer back home.

Het wachten gaat dus nu beginnen, over 3 weken weten we het of ze in blijde verwachting is en dan natuurlijk hopen op een blauwe dame want die gaat blijven. Nou ja blijven, die gaat bij mijn ouders wonen dus blijft wel een beetje. Verdi is ook nog een klein beetje van ons:-)

zondag 23 september 2012

Eindelijk is het dan zover, onze Puk is krols en vandaag naar Amarillo voor een gezellig onderonsje. Ze vond in eerste instantie de man niet zo aantrekkelijk en moest nog wennen maar de kerel is erg galant en weet wanneer hij teveel is. Goh was weer onder de indruk van zijn mooie uiterlijk. Hij heeft een schitterende sorrel kleur en prachtige ogen. Hopelijk worden het weer hele mooie (b)aby's. Donderdagavond ga ik haar weer ophalen dus even een paar dagen zonder het kleine ettertje.

Vanna vindt het helemaal top want tja Puk vindt het leuk om haar te pesten. Ze zit nu lekker bij Martien op schoot nadat ze eerst zijn plekje had ingepikt toen hij even was opgestaan. Ze kan dan heel lief liggen en met de pootjes in de lucht trappelen, haar lieve kopje opzetten. Natuurlijk werkte het even maar ja nu zit ze toch op schoot.