vrijdag 25 april 2014

Vanna

Het is nog steeds aanrommelen met Vanna en haar ontlastingsproblemen. We hebben nu standaard een klysma in huis liggen mocht ze echt verstopt zitten, we haar direct kunnen helpen. Gelukkig pas één keer hoeven toe te passen. Voor de rest zit ze nog steeds op de chinese kruiden waarvan we merken dat ze toch wat rustiger en relaxter wordt. Van de week ook speciaal voer besteld voor katten met darmproblemen. Kijken of ze dat lekker vind en tot slot zetten we ook extra drinken neer om haar meer vocht binnen te laten krijgen want ook dat zou een oorzaak kunnen zijn. Al met al zijn we lekker druk bezig met de meid.

Ook met Eem zijn we druk in de weer, we hebben hem op Xie Tang gezet in combinatie met een reinigingskuur om alle afvalstoffen uit zijn lijf te krijgen. We hopen dat hij hier goed op reageert en niet meer op de Atopica hoeft want de bijwerkingen daarvan zijn niet leuk voor hem. Pas had hij weer zo'n buikpijn-aanval. Bijna twee dagen is hij ziek en wil niets eten, dat is weer niet bevorderlijk voor zijn conditie dus we willen eigenlijk helemaal geen Atopica meer geven. Over twee weken weten we meer, ben benieuwd.

De andere dames hebben nergens last van behalve dat ze lekker druk zijn en heen en weer rennen door het huis. Yana wordt dan wel 10 dit jaar maar dat is haar niet aan te zien. Gisteravond was ze weer druk bezig met de speeltunnel.