woensdag 26 februari 2014

Britt

Het is alweer even geleden dat er hier een berichtje is geplaatst.  We zijn druk bezig om te kijken of we de weblog in de website kunnen verwerken. Allemaal technisch maar zodra het gelukt is dan melden we dat.

Met de abys gaat het goed. Vanna is naar de dierenarts geweest voor haar gebitje. Alles is nu weer spik en span. Wel een kuurtje antibiotica want madam kon niet van de hechting afblijven die ze had. Er is nl een kiesje getrokken. 

Ondertussen zijn we ook met een schema begonnen dat als we weg zijn, Vanna niet bij Puk zit. Het is zo'n ettertje dat Vanna er nerveus van wordt. Samen met bach remedies zien we dat Vanna wat zelfverzekerder wordt. Hopelijk gaat het steeds beter en is alle stress bij haar verleden tijd.

Voor Puk hebben we waarschijnlijk een leuke kerel gevonden. Binnenkort gaan we op bezoek om hem in het echt te mogen aanschouwen. Spannend allemaal.

Britt gaat dit voorjaar eerst op PL getest worden en dan alle andere testen. Dan gaan we ook voor haar op zoek naar een geschikte kerel.

Voor de rest gaat alles lekker zijn gangetje. We mogen niet klagen.