maandag 23 mei 2011

Gisteren was het dan zover, de jubileumshow van SAN. Ik mocht deze dag samen met een ander gastvrouw zijn. Mijn beestenbende mocht lekker thuisblijven want zo dag is voor mij al druk zat en mijn beestenbende alleen laten zonder er bij te blijven, nee dat zal niet zo snel gebeuren.
De dag is een groot succes geworden, 65 somaby's bij elkaar en ook nog in vele kleuren. Allemaal heel uniek. Ik kon zelf de verleiding ook niet weerstaan om voor mijn aby's een mooie mand mee te nemen en natuurlijk had ik ook allerlei goodies, echt ze zijn hier weer zo ontzettend verwend!

Martien was overdag lekker thuis bij ze dus toen ik thuiskwam lagen ze allemaal in ruste want het eten was al binnen. Het huis was ondertussen ook wat verder veranderd want vandaag zijn ze begonnen met het stucadoren in de slaapkamer. Dat betekend dus dat wij sinds gisteren in de huiskamer slapen, gezellig bij onze aby's. Nou ja gezellig, onze spul slaapt nl. 's nachts niet! Ze willen knuffelen, onder de deken, nee toch niet onder de deken, ik weet het nog niet, toch wel onder de deken, mm bedenk me weer, doe toch maar niet. O je bent wakker? Zullen we gaan knuffelen of zal ik met mijn snorharen langs je gezicht gaan?
Al met al heb ik dus wel wat minder geslapen, hopelijk aankomende nacht beter.