vrijdag 6 september 2013

Het is alweer enige tijd geleden dat we een bericht op onze weblog hebben gepost maar we zijn even lekker op vakantie geweest. We zijn nu weer lekker uitgerust terug en dus is het ook weer tijd om onze weblog bij te werken.
 
De aby's hebben het tijdens hun vakantie ook super gehad. De oppas in huis dus volop naar buiten en natuurlijk de nodige knuffels. Aan aandacht heeft het ze niet ontbroken. We merken echt aan allemaal dat dit een hele fijne oplossing is. Vooral Yana heeft normaal wat last van verlatingsangst, zal nog wel een overblijfsel zijn van al die verhuizingen die ze in haar leven heeft meegemaakt. Maar dit keer waren ze in geen velden of wegen te bekennen toen wij de deur uit liepen.
 
Eem heeft tijdens zijn vakantie wel weer last gehad van zijn maag dus direct na de vakantie een afspraak gemaakt bij de dierenarts. Ze hebben bloed afgenomen om het e.e.a. te onderzoeken. De eerste uitslagen hadden we dezelfde dag al. Lever en nieren zijn goed alleen zagen ze wat afwijking in de darmen. De opname van de eiwitten is niet optimaal waardoor het hongergevoel en de misselijkheid wel deels verklaard zijn. Nu is het afwachten op de uitslagen van de test of zijn schildklier wel goed werkt. Zodra dit binnen is, kunnen we het totale plaatje bekijken en eventueel verder onderzoek laten verrichten. Gisteren had hij weer zo'n dag dat hij helemaal niet lekker was en vanochtend was hij weer helemaal up and running. Heel apart allemaal.
 
De rest doet het hartstikke goed, geen onvertogen woord in de groep. Het gaat allemaal lekker. Puk heeft wel vandaag ons dekbedovertrek gesloopt. Madam vond het nodig om onder de sprei te gaan spitten dus ik kijken wat gebeurd daar nu? Zie ik een hele mooie scheur en wat gaten in ons dekbedovertrek. Gelukkig was het een oudje maar dit gaat sparen worden voor de meid. Geen zakgeld het komende half jaar.