donderdag 28 juli 2011

Gisteravond bij thuiskomst, werd ik verwelkomt door twee koppies voor het raam. Eem zit standaard op de uitkijk zo ook gisteren. Nadat hij mijn auto had herkent, kwam er een tweede koppie bij. Vanna verscheen gezellig naast hem. Wat een lief gezicht zeg, echt een fotomoment maar ja zodra ik die auto uitstap, staan ze al bijna bij de voordeur. Ze willen nl. ETEN, en zo snel mogelijk. Zal dat misschien komen omdat ze op rantsoen zitten.

Vandaag nog even langs de dierenarts gelopen, Eem had een kaartje gehad om weer langs te komen voor de enting. Direct dus maar even een afspraak ingepland. Maandagavond is hij de klos, mmm zal ie niet leuk vinden. Eem houdt totaal niet van meegaan naar een show of een dierenarts. Dan wordt ie mopperig, doet niets maar gaat heel erg mopperen. Probeert zich zo klein mogelijk te maken maar ja met zo'n postuur als dat van hem is dat natuurlijk wel lastig. Hopelijk is ie op de terugweg niet zoveel gestresst dat hij ineens spontaan begint te poepen. Pff heb dat wel eens gehad en dan was de weg naar huis nog erg lang......

Dan nieuws over onze Puk, zoals het er nu uitziet, is madam in blijde verwachting!! De tepeltjes beginnen mooi roze te kleuren. Daarnaast is ze veel meer op eten gericht dan in het verleden dus alles wijst erop dat madammeke rond 9 september moeder gaat worden. Ook dit maar even doorgegeven aan de dierenarts, dan weten ze dat ook. Direct vertelde ze me dat Luigi en Levi afgelopen maandag waren geweest en dat ze zo ontzettend leuk waren. Tja natuurlijk zijn ze dat, zijn ook heerlijke mannen!!